Giriş Kayıt
Henry Rowland

Henry Rowland (70)


Oyuncu, Dublör

Henry Rowland, 28 Aralık 1913 Omaha, Nebraska, ABD doğumlu oyuncu, dublör. Supervixens (1975), Beneath the Valley of the Ultra-Vixens (1979), (1970) Çıplaklar Vadisi (1970), (1979) The Frisco Kid (1979) gibi yapımlarla biliniyor.26 Nisan 1984 tarihinde (70 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Aralık 1913
Ölüm Tarihi: 26 Nisan 1984
Doğum Yeri: Omaha, Nebraska, ABD
Diğer Bir İsmi: Henry Roland | Cpl. Henry Rowland
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1979 66 Komedi Oyuncu 6.4 7,126
1979 66 Komedi Oyuncu 5.7 2,328
1975 62 Komedi Oyuncu 6.1 3,625

007 James Bond: Ölümsüz Elmaslar
1971 58 Aksiyon Oyuncu 6.7 79,739

Çıplaklar Vadisi
1970 57 Komedi Oyuncu 6.2 8,211

Korkusuzlar
1965 52 Dram Oyuncu 7.0 2,442
1964 51 Savaş Oyuncu 7.3 2,891

Mahşerin 4 Atlısı
1962 49 Dram Oyuncu 6.7 1,560
1961 Western Oyuncu    
1960 47 Aksiyon Oyuncu 6.9 449
1960 47 Aile Oyuncu 7.1 605
1960 47 Aksiyon Oyuncu 6.5 173
1959 Western Oyuncu 7.9 256
1959 Western Oyuncu 7.8 598
1959 Western Oyuncu 7.2 137
1959 Komedi Oyuncu    
1958 45 Biyografi Oyuncu 6.5 2,983
1958 Tarihi Oyuncu    
1958 45 Komedi Oyuncu 6.7 443

Albay Ve Ben
1958 45 Komedi Oyuncu 7.2 485
1958 45 Suç Oyuncu 6.7 140
1958 45 Aksiyon Oyuncu 7.3 5,614
1957 Western Oyuncu 8.7 93
1957 44 Komedi Oyuncu 6.3 619
1957 Macera Oyuncu 8.4 1,919
1957 Western Oyuncu 7.6 1,819
1957 44 Kara Film Oyuncu 6.0 245
1957 44 Western Oyuncu
Dublör
6.5 358
1957 44 Romantik Oyuncu 6.0 146
1957 44 Gizem Oyuncu 6.5 45
1957 Western Oyuncu 7.9 328
1957 44 Western Oyuncu 6.4 302
1956 43 Dram Oyuncu 7.5 3,538

Beraber Yaşayalım
1956 43 Dram Oyuncu 7.5 5,282
1956 43 Macera Oyuncu 6.7 15

Cennetin Doğusu
1955 42 Dram Oyuncu 8.0 33,060
1955 42 Suç Oyuncu 7.0 1,097
1955 Aile Oyuncu 7.5 298
1955 Western Oyuncu 8.1 1,000
1955 Dram Oyuncu 8.0 3,749
1955 42 Western Oyuncu 6.1 158
1955 Western Oyuncu 7.6 47
1955 42 Suç Oyuncu 5.3 953
1953 40 Dram Oyuncu 4.6 124

Korkusuz Kahramanlar
1953 40 Macera Oyuncu 6.4 663
1953 40 Aksiyon Oyuncu 6.0 880
1953 40 Aksiyon Dublör
Oyuncu
6.3 85
1952 39 Savaş Oyuncu 6.3 119
1952 39 Aksiyon Dublör
Oyuncu
5.7 289
1952 Western Oyuncu 7.7 488
1951 Western Oyuncu 7.6 306
1951 38 Aksiyon Oyuncu 6.3 591
1951 38 Dram Oyuncu 6.8 522
1951 38 Kara Film Oyuncu 7.0 1,933

Hz. Süleymanın Hazineleri
1950 37 Macera Oyuncu 6.9 4,582
1950 37 Gizem Dublör
Oyuncu
6.9 159

Elmas Hırsızları
1950 37 Suç Oyuncu 7.9 19,150
1949 36 Suç Oyuncu 6.1 484
1949 36 Aksiyon Oyuncu 7.5 5,557
1949 Macera Oyuncu 7.9 1,422
1947 34 Macera Oyuncu 6.7 793
1947 34 Aksiyon Oyuncu 7.0 2,046
1946 33 Dram Oyuncu 6.5 168

Narvik Baskını
1943 30 Dram Oyuncu 7.2 1,417
1943 30 Aksiyon Oyuncu 7.6 6,254
1943 30 Dram Oyuncu 6.6 102

Kazablanka
1942 29 Dram Oyuncu 8.5 425,032
1942 29 Macera Oyuncu 4.9 214
1942 29 Dram Oyuncu 6.1 1,079
1942 29 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,521
1942 29 Dram Oyuncu 6.2 168
1942 29 Dram Oyuncu 7.2 312
1942 29 Aksiyon Oyuncu 6.5 1,108
1941 28 Aksiyon Oyuncu 6.5 890
1940 27 Dram Oyuncu 7.0 650
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017