Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Geoffrey Rowland

Geoffrey Rowland (70)


Editör, Editör

Geoffrey Rowland, 17 Aralık 1946 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu editör, editör. Soraya'yı Taşlamak (2008), Karanlık Yükseliyor (2007), The Young Messiah (2016), Ders Tahtasının Ötesi (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Aralık 1946
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Geoff Rowland
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 70 Dram Editör 5.4 2,052
2014 68 Korku Editorial Department
Çeşitli
3.9 352
2013 Suç Editör 6.1 1,967

Ders Tahtasının Ötesi
2011 65 Dram Editör 7.8 1,379
2009 63 Dram Editör    

Soraya'yı Taşlamak
2008 62 Dram Editör 8.0 14,218

Russell Kızı
2008 62 Dram Editör    

Karanlık Yükseliyor
2007 61 Macera Editör 4.8 13,358
2006 60 Korku Editör 3.3 748
2006 60 Dram Editör    
2003 57 Biyografi Editör 6.2 517

Kara Nehir
2001 55 Gizem Editör    
2000 Macera Editör 7.0 18,046
1998 52 Suç Editör    
1998 52 Dram Editör    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Editör 8.2 104,614
1995 49 Biyografi Editör 7.2 803

Acil Servis
1994 Dram Editör 7.7 40,621

Jason Cehenneme Git
1993 47 Korku Editorial Department 4.3 20,085
1991 45 Korku Editör 4.6 1,953
1991 Dram Editör 6.1 163
1986 40 Aksiyon Editör    

Mavi Ay
1985 Komedi Editör 7.6 13,568
1981 Dram Editör 8.2 5,085
1977 31 Komedi Editör 5.1 292

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar
1977 31 Dram Editorial Department 7.7 143,803
1976 30 Dram Editorial Department 8.1 392,567
1973 27 Belgesel Editorial Department 6.9 162
1973 Suç Editör 6.9 1,429
1971 Aile Editorial Department 8.5 17
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017