Giriş Kayıt
Geoffrey Rowland

Geoffrey Rowland (71)


Editör, Editör

Geoffrey Rowland, 17 Aralık 1946 Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu editör, editör. Soraya'yı Taşlamak (2008), Karanlık Yükseliyor (2007), Rear Window (1998), Cagney & Lacey (1981) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Aralık 1946
Doğum Yeri: Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Geoff Rowland
Burcu: Yay
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 70 Dram Editör 5.5 2,295
2014 68 Korku Editorial Department
Çeşitli
3.9 352
2013 Suç Editör 6.0 2,212

Ders Tahtasının Ötesi
2011 65 Dram Editör 7.8 1,379
2009 63 Dram Editör    

Soraya'yı Taşlamak
2008 62 Dram Editör 8.0 15,580

Russell Kızı
2008 62 Dram Editör    

Karanlık Yükseliyor
2007 61 Macera Editör 4.8 13,901
2006 60 Korku Editör 3.3 748
2006 60 Dram Editör    
2003 57 Biyografi Editör 6.2 517

Kara Nehir
2001 55 Gizem Editör    
2000 Macera Editör 7.0 19,280
1998 Suç Editör 5.6 3,296
1998 52 Dram Editör    

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Editör 8.2 112,619
1995 49 Biyografi Editör 7.2 803

Acil Servis
1994 Dram Editör 7.7 44,173

Jason Cehenneme Git
1993 47 Fantastik Editorial Department 4.3 22,727
1991 45 Korku Editör 4.6 1,953
1991 Dram Editör 6.1 163
1986 40 Aksiyon Editör    

Mavi Ay
1985 Komedi Editör 7.6 15,184
1981 Suç Editör 6.8 2,486
1981 Dram Editör 8.2 5,828
1977 31 Komedi Editör 5.1 292

Üçüncü Türden Yakınlaşmalar
1977 31 Dram Editorial Department 7.7 158,523
1976 30 Dram Editorial Department 8.1 441,879
1973 27 Belgesel Editorial Department 6.9 162
1973 Suç Editör 6.9 1,656
1971 Aile Editorial Department 8.5 17
Dizi Altyazıları
Westworld (17,123) La casa de papel (3,843) Supernatural (3,355) Into the Badlands (2,350) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,177) Krypton (2,156) Gotham (2,136) The Big Bang Theory (1,712) Arrow (1,708) Lucifer (1,632)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018