Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jean-Paul Roussillon

Jean-Paul Roussillon (78)


Oyuncu

Jean-Paul Roussillon, 05 Mart 1931 Paris, Fransa doğumlu oyuncu. Bir Noel Akşamı (2008), Une hirondelle a fait le printemps (2001), Baxter (1989), (1997) Hayat Bir Şarkıdır (1997) gibi yapımlarla biliniyor.31 Temmuz 2009 tarihinde (78 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 05 Mart 1931
Ölüm Tarihi: 31 Temmuz 2009
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean-Paul Roussillon de la Comédie Française
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (11)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Bir Noel Akşamı
2008 77 Komedi Oyuncu 7.1 5,598

Krallar Ve Kraliçe
2004 73 Komedi Oyuncu 7.2 3,226
2004 73 Animasyon Oyuncu 6.5 143
2003 72 Dram Oyuncu 6.2 149
2002 71 Dram Oyuncu 6.1 470
2001 70 Komedi Oyuncu 6.8 1,713

Hayat Bir Şarkıdır
1997 66 Komedi Oyuncu 7.4 3,338
1997 66 Oyuncu 7.6 23

D'artagnan'ın Kızı
1994 63 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,647
1989 58 Komedi Oyuncu 7.0 1,478
1986 55 Komedi Oyuncu 4.3 70
1985 54 Suç Oyuncu 6.4 330

Alabalık
1982 51 Dram Oyuncu 6.3 383
1974 43 Komedi Oyuncu
Çeşitli
   

Dünkerk Kahramanları
1964 33 Dram Oyuncu 6.9 784
1956 25 Dram Oyuncu 7.6 685
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017