Giriş Kayıt
Tom Rotolo

Tom Rotolo (46)


Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Tom Rotolo, 11 Mayıs 1971 Ridgewood, New Jersey, ABD doğumlu yapım yöneticisi, yapımcı. General Hospital (1963) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Mayıs 1971
Doğum Yeri: Ridgewood, New Jersey, ABD
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Yapımcı 7.9 1,682
2011 Reality-TV Yapım Yöneticisi 6.9 9
2010 39 Komedi 6.3 483
2007 Dram Yapım Yöneticisi 7.3 209
1999 Dram Yapım Yöneticisi
Çeşitli
6.0 2,146
1995 Komedi Çeşitli 6.2 2,634
1963 Dram Yapım Yöneticisi 6.8 3,552
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017