Giriş Kayıt
Marc Rothemund

Marc Rothemund (49)


Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Marc Rothemund, 26 Ağustos 1968 doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı. Sophie Scholl - Son Günler (2005), Harte Jungs (2000), Heute bin ich blond (2013), Her Şey Lila İçin (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Ağustos 1968
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 49 Komedi Yönetmen 7.1 811
2015 47 Komedi Senarist
Yönetmen
4.3 169
2013 45 Komedi Yönetmen 6.9 1,425

Ay'ın Dörtte Üçü
2011 43 Komedi 7.1 602

Her Şey Lila İçin
2010 42 Komedi Yönetmen 6.6 1,455
2010 42 Belgesel 8.6 65
2007 39 Komedi Senarist
Yönetmen
5.4 552
2006 38 Dram 7.1 833

Sophie Scholl - Son Günler
2005 37 Biyografi Yönetmen
Yapımcı
7.7 22,501
2000 32 Komedi Yönetmen 4.9 2,991
1998 30 Komedi Yönetmen 6.4 819
1996 28 Biyografi Yönetmen Asistanı    
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (113,527) Rick and Morty (4,165) The Defenders (3,249) The Strain (2,898) Suits (1,839) Mr. Mercedes (1,286) The Sinner (1,097) Fargo (1,054) The Last Ship (975) Breaking Bad (953)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017