Giriş Kayıt
Mickey Roth

Mickey Roth


Oyuncu

Mickey Roth, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
1956 Macera Oyuncu 7.9 54,539

Cennetin Doğusu
1955 Dram Oyuncu 8.0 34,381

Ölünceye Kadar
1955 Biyografi Oyuncu 7.3 1,898
1947 Komedi Oyuncu 6.6 558

Sihirli Şehir
1947 Komedi Oyuncu 6.5 1,004

Hayatımızın En Güzel Yılları
1946 Dram Oyuncu 8.1 50,125

Gen. Kız Ve Kral Siam
1946 Biyografi Oyuncu 7.1 1,863
1946 Dram Oyuncu 7.0 2,559
1945 Biyografi Oyuncu 7.0 973
Film Altyazıları
Black Panther (2,995) Cargo (2,501) Red Sparrow (2,396) True Crimes (1,833) Game Night (1,752) Ready Player One (1,629) Deadpool (1,307) Avengers: Infinity War (1,008) Annihilation (938) Den of Thieves (929)
Dizi Altyazıları
Westworld (13,969) Supernatural (6,812) La casa de papel (4,729) Gotham (3,534) Arrow (3,438) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,425) The 100 (3,243) 13 Reasons Why (3,075) The Flash (2,559) Lucifer (2,095)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018