Giriş Kayıt
Mickey Roth

Mickey Roth


Oyuncu

Mickey Roth, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
1956 Macera Oyuncu 7.9 51,558

Cennetin Doğusu
1955 Dram Oyuncu 8.0 32,748

Ölünceye Kadar
1955 Biyografi Oyuncu 7.3 1,898
1947 Komedi Oyuncu 6.6 558

Sihirli Şehir
1947 Komedi Oyuncu 6.5 1,004

Hayatımızın En Güzel Yılları
1946 Dram Oyuncu 8.1 44,046

Gen. Kız Ve Kral Siam
1946 Biyografi Oyuncu 7.1 1,651
1946 Dram Oyuncu 7.0 2,559
1945 Biyografi Oyuncu 7.0 973
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017