Giriş Kayıt
Mickey Roth

Mickey Roth


Oyuncu

Mickey Roth, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
1956 Macera Oyuncu 7.9 49,800

Cennetin Doğusu
1955 Dram Oyuncu 8.0 31,801

Ölünceye Kadar
1955 Biyografi Oyuncu 7.3 1,898
1947 Komedi Oyuncu 6.6 558

Sihirli Şehir
1947 Komedi Oyuncu 6.5 1,004

Hayatımızın En Güzel Yılları
1946 Dram Oyuncu 8.1 42,270

Gen. Kız Ve Kral Siam
1946 Biyografi Oyuncu 7.1 1,651
1946 Dram Oyuncu 7.0 2,559
1945 Biyografi Oyuncu 7.0 934
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017