Giriş Kayıt
Mickey Roth

Mickey Roth


Oyuncu

Mickey Roth, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
1956 Macera Oyuncu 7.9 52,329

Cennetin Doğusu
1955 Dram Oyuncu 8.0 33,294

Ölünceye Kadar
1955 Biyografi Oyuncu 7.3 1,898
1947 Komedi Oyuncu 6.6 558

Sihirli Şehir
1947 Komedi Oyuncu 6.5 1,004

Hayatımızın En Güzel Yılları
1946 Dram Oyuncu 8.1 45,046

Gen. Kız Ve Kral Siam
1946 Biyografi Oyuncu 7.1 1,807
1946 Dram Oyuncu 7.0 2,559
1945 Biyografi Oyuncu 7.0 973
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (7,051) Stronger (4,032) Dunkirk (2,998) Loving Vincent (1,886) American Made (1,596) It (1,553) Flatliners (1,515) Kingsman: The Golden Circle (1,415) Mother! (1,317) The Foreigner (717)
Dizi Altyazıları
Vikings (13,800) Mr. Robot (6,494) Shameless (5,565) Game of Thrones (3,178) Manhunt: Unabomber (2,729) Peaky Blinders (2,613) Designated Survivor (1,472) Lucifer (1,312) The Big Bang Theory (1,256) Supernatural (1,134)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017