Giriş Kayıt
Mickey Roth

Mickey Roth


Oyuncu

Mickey Roth, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

On Emir
1956 Macera Oyuncu 7.9 50,946

Cennetin Doğusu
1955 Dram Oyuncu 8.0 32,341

Ölünceye Kadar
1955 Biyografi Oyuncu 7.3 1,898
1947 Komedi Oyuncu 6.6 558

Sihirli Şehir
1947 Komedi Oyuncu 6.5 1,004

Hayatımızın En Güzel Yılları
1946 Dram Oyuncu 8.1 43,224

Gen. Kız Ve Kral Siam
1946 Biyografi Oyuncu 7.1 1,651
1946 Dram Oyuncu 7.0 2,559
1945 Biyografi Oyuncu 7.0 973
Film Altyazıları
Kidnap (4,323) T2 Trainspotting (3,441) Beauty and the Beast (2,926) Contratiempo (1,523) The Fate of the Furious (1,469) Redivider (1,274) Dangal (1,138) The Boss Baby (1,036) The Great Wall (935) Get Out (816)
Dizi Altyazıları
American Gods (5,918) The Flash (5,857) Better Call Saul (5,785) Twin Peaks (4,181) Lucifer (4,120) Into the Badlands (3,655) Supernatural (3,260) Gotham (2,971) 12 Monkeys (2,565) Fargo (2,509)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017