Giriş Kayıt
Franco Rossi

Franco Rossi (81)


Yönetmen, Senarist

Franco Rossi, 28 Nisan 1919 Florence, Tuscany, İtalya doğumlu yönetmen, senarist. Porgi l'altra guancia (1974) yapımıyla biliniyor.05 Haziran 2000 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1919
Ölüm Tarihi: 05 Haziran 2000
Doğum Yeri: Florence, Tuscany, İtalya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 55 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.4 2,702
1968 49 Komedi Yönetmen 7.0 331

Kaybolan kahraman
1968 Macera Yönetmen    

Cadılar
1967 48 Komedi Senarist
Yönetmen
6.1 866
1967 48 Komedi Senarist
Yönetmen
7.1 37

Gringo Arizona'da
1966 47 Western Çeşitli 6.3 324
1965 46 Komedi Yönetmen 6.1 169
1964 45 Dram Yönetmen 6.7 77
1964 45 Dram Yönetmen    
Film Altyazıları
Beauty and the Beast (7,421) Kidnap (4,679) The Fate of the Furious (4,079) The Boss Baby (2,839) Contratiempo (2,030) Dangal (1,855) The Great Wall (1,595) Get Out (1,401) The LEGO Batman Movie (1,370) The Shack (1,174)
Dizi Altyazıları
Supernatural (7,896) American Gods (6,339) Fargo (5,004) Lucifer (4,992) Into the Badlands (3,163) The 100 (3,061) Arrow (2,703) Twin Peaks (2,648) 12 Monkeys (2,006) The Flash (1,980)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017