Giriş Kayıt
Franco Rossi

Franco Rossi (81)


Yönetmen, Senarist

Franco Rossi, 28 Nisan 1919 Florence, Tuscany, İtalya doğumlu yönetmen, senarist. Porgi l'altra guancia (1974) yapımıyla biliniyor.05 Haziran 2000 tarihinde (81 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 28 Nisan 1919
Ölüm Tarihi: 05 Haziran 2000
Doğum Yeri: Florence, Tuscany, İtalya
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1974 55 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.4 2,702
1968 49 Komedi Yönetmen 7.0 331

Kaybolan kahraman
1968 Macera Yönetmen    

Cadılar
1967 48 Komedi Senarist
Yönetmen
6.1 866
1967 48 Komedi Senarist
Yönetmen
7.1 37

Gringo Arizona'da
1966 47 Western Çeşitli 6.3 324
1965 46 Komedi Yönetmen 6.1 169
1964 45 Dram Yönetmen 6.7 77
1964 45 Dram Yönetmen    
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,846) Hostiles (3,203) Maze Runner: The Death Cure (2,769) Wildling (2,560) Red Sparrow (2,535) 12 Strong (1,827) The Commuter (1,132) Peter Rabbit (796) A Quiet Place (638) The Post (568)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (7,168) The Terror (4,859) Legion (2,317) The Flash (2,316) The Crossing (1,965) Supernatural (1,675) The Big Bang Theory (1,605) Vikings (1,598) Lucifer (1,570) Fear the Walking Dead (1,459)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018