Giriş Kayıt
Ellen Ross

Ellen Ross (101)


Oyuncu

Mary Ellen Nelson, 13 Nisan 1912 Muncie, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu. Kara Şeytan (1948) yapımıyla biliniyor.04 Mart 2014 tarihinde (101 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mary Ellen Nelson
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1912
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2014
Doğum Yeri: Muncie, Hindistanna, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1948 36 Komedi Oyuncu 7.4 2,557

Kara Şeytan
1948 36 Macera Oyuncu 7.1 3,489
1947 35 Biyografi Oyuncu 7.0 362

Göldeki Kadın
1947 35 Suç Oyuncu 6.6 3,879
1946 34 Kara Film Oyuncu 6.6 2,124
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017