Giriş Kayıt
Ellen Ross

Ellen Ross (101)


Oyuncu

Mary Ellen Nelson, 13 Nisan 1912 Muncie, Hindistanna, ABD doğumlu oyuncu. Kara Şeytan (1948) yapımıyla biliniyor.04 Mart 2014 tarihinde (101 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Mary Ellen Nelson
Doğum Tarihi: 13 Nisan 1912
Ölüm Tarihi: 04 Mart 2014
Doğum Yeri: Muncie, Hindistanna, ABD
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1948 36 Komedi Oyuncu 7.4 2,557

Kara Şeytan
1948 36 Macera Oyuncu 7.1 3,412
1947 35 Biyografi Oyuncu 7.0 362

Göldeki Kadın
1947 35 Suç Oyuncu 6.6 3,768
1946 34 Kara Film Oyuncu 6.6 2,022
Film Altyazıları
Live by Night (10,073) Resident Evil: The Final Chapter (8,800) Hidden Figures (4,668) Rogue One (4,257) Patriots Day (4,230) Assassin's Creed (3,750) Split (3,479) Allied (3,456) Paterson (3,278) Why Him? (2,110)
Dizi Altyazıları
Legion (4,404) The 100 (3,975) Arrow (3,221) Black Sails (3,204) The Expanse (3,038) The Originals (2,752) Colony (2,579) The Flash (2,253) The Last Kingdom (2,158) Vikings (2,027)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017