Giriş Kayıt
Caroline Ross

Caroline Ross


Editör, Editör

Caroline Ross, editör, editör. Yıldız Gemisi Askerleri (1997), Zindan Ve Ejderha (2000), Journeyman 1 (2007), Balistik (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Editör 5.4 8,743
2014 Suç Editör 7.2 2,885
2011 Macera Editör 6.8 73,359
2010 Suç Editör 5.6 356

Journeyman 1
2007 Fantastik Editör 8.1 8,133
2006 Suç Editör 6.4 1,331

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Editör 4.6 11,443

Balistik
2002 Aksiyon Editör 3.6 17,280
2002 Dram Editör 6.1 1,623
2002 Romantik Editör 5.0 611

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Editör 3.6 28,567
1999 Dram Editör 8.8 49,598

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Editör 7.2 235,570
1995 Dram Editorial Department 4.7 53,401

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Editorial Department 7.2 203,269

İntikam Yemini
1994 Aksiyon Editör 5.7 512

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Editorial Department 4.0 40,642

Son Mohikan
1992 Aksiyon Editorial Department 7.8 123,231

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Editorial Department 8.5 815,583

Son Görev
1991 Aksiyon Editorial Department 6.9 80,460

Denizaltı Battı
1990 Komedi Editorial Department 2.9 574
1989 Suç Editorial Department 7.4 26,976

Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü
1988 Korku Editorial Department 5.9 32,651
1988 Komedi Editorial Department 5.8 3,259
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017