Giriş Kayıt
Caroline Ross

Caroline Ross


Editör, Editör

Caroline Ross, editör, editör. Yıldız Gemisi Askerleri (1997), Zindan Ve Ejderha (2000), Journeyman 1 (2007), Balistik (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Editör 5.4 8,180
2014 Suç Editör 7.1 2,741
2011 Macera Editör 6.8 71,294
2010 Suç Editör 5.6 356

Journeyman 1
2007 Fantastik Editör 8.1 8,133
2006 Suç Editör 6.4 1,331

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Editör 4.6 11,125

Balistik
2002 Aksiyon Editör 3.6 16,851
2002 Dram Editör 6.1 1,623
2002 Romantik Editör 5.0 611

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Editör 3.7 27,974
1999 Dram Editör 8.8 46,342

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Editör 7.2 226,532
1995 Dram Editorial Department 4.6 51,325

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Editorial Department 7.2 195,352

İntikam Yemini
1994 Aksiyon Editör 5.7 512

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Editorial Department 4.0 39,296

Son Mohikan
1992 Aksiyon Editorial Department 7.8 117,006

Son Görev
1991 Aksiyon Editorial Department 6.9 77,611

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Editorial Department 8.5 773,097

Denizaltı Battı
1990 Komedi Editorial Department 2.9 574
1989 Suç Editorial Department 7.4 25,638

Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü
1988 Korku Editorial Department 5.9 30,721
1988 Komedi Editorial Department 5.8 3,259
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017