Giriş Kayıt
Caroline Ross

Caroline Ross


Editör, Editör

Caroline Ross, editör, editör. Yıldız Gemisi Askerleri (1997), Zindan Ve Ejderha (2000), Journeyman 1 (2007), Balistik (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Editör 5.4 8,838
2014 Suç Editör 7.2 2,885
2011 Macera Editör 6.8 73,620
2010 Suç Editör 5.6 356

Journeyman 1
2007 Fantastik Editör 8.1 8,460
2006 Suç Editör 6.4 1,331

Hız Çetesi
2003 Aksiyon Editör 4.6 11,443

Balistik
2002 Aksiyon Editör 3.6 17,280
2002 Dram Editör 6.1 1,623
2002 Romantik Editör 5.0 611

Zindan Ve Ejderha
2000 Macera Editör 3.7 28,744
1999 Dram Editör 8.8 50,012

Yıldız Gemisi Askerleri
1997 Aksiyon Editör 7.2 236,806
1995 Dram Editorial Department 4.7 53,677

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Editorial Department 7.2 204,367

İntikam Yemini
1994 Aksiyon Editör 5.7 512

Süper Mario Kardeşler
1993 Macera Editorial Department 4.0 40,880

Son Mohikan
1992 Aksiyon Editorial Department 7.8 124,208

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Editorial Department 8.5 821,614

Son Görev
1991 Aksiyon Editorial Department 6.9 80,852

Denizaltı Battı
1990 Komedi Editorial Department 2.9 574
1989 Suç Editorial Department 7.4 27,120

Cadılar Bayramı 4: Michael Myers'ın Dönüşü
1988 Korku Editorial Department 5.9 33,156
1988 Komedi Editorial Department 5.8 3,419
Dizi Altyazıları
Vikings (7,309) Shameless (6,361) Game of Thrones (4,121) Mr. Robot (3,467) Supernatural (3,119) The Big Bang Theory (2,466) Arrow (2,421) Outlander (2,257) Gotham (2,023) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,910)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017