Giriş Kayıt
Anthony Ross

Anthony Ross (46)


Oyuncu

Anthony Ross, 23 Şubat 1909 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Taşralı Kız (1954), On Dangerous Ground (1951), (1950) The Gunfighter (1950), (1947) Ölüm Öpücüğü (1947) gibi yapımlarla biliniyor.26 Ekim 1955 tarihinde (46 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 23 Şubat 1909
Ölüm Tarihi: 26 Ekim 1955
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1959 Komedi Oyuncu    

Taşralı Kız
1954 45 Dram Oyuncu 7.3 4,104
1954 45 Kara Film Oyuncu 6.8 684
1954 Dram Oyuncu    
1951 42 Suç Oyuncu 7.4 4,369
1950 41 Aksiyon Oyuncu 6.5 324
1950 41 Dram Oyuncu 7.7 7,375
1950 41 Dram Oyuncu 6.1 268
1949 40 Dram Oyuncu 7.4 2,692
1948 Dram Oyuncu 8.0 163
1948 Dram Oyuncu 8.1 61

Ölüm Öpücüğü
1947 38 Suç Oyuncu 7.5 5,269

Geri tepen silah
1947 38 Suç Oyuncu 7.3 3,266
Film Altyazıları
The Foreigner (7,296) The Mountain Between Us (5,184) Flatliners (4,821) Stronger (3,431) Beyond Skyline (3,244) Dunkirk (3,211) American Made (2,159) Kingsman: The Golden Circle (1,948) It (1,667) Victoria & Abdul (1,425)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,163) Mr. Robot (6,443) Game of Thrones (3,379) Shameless (2,823) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,635) Peaky Blinders (2,175) The Big Bang Theory (1,900) Manhunt: Unabomber (1,889) Stranger Things (1,303) Lucifer (1,298)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017