Giriş Kayıt
Jofre Rosero

Jofre Rosero


Kameraman

Jofre Rosero, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Komedi Kameraman 7.4 245
2015 Reality-TV Kameraman 7.6 87
2015 Müzik Kameraman    
2013 Kameraman 7.4 2,670
2012 Belgesel Kameraman 7.8 109
2012 Komedi Kameraman    
2011 Komedi Kameraman    
2011 Müzik Kameraman 5.2 5,192
2011 Müzik Kameraman    
2011 Komedi Kameraman    
2010 Komedi Kameraman    
2010 Kameraman    
2010 Belgesel Kameraman    
2009 Belgesel Kameraman    
2009 Müzik Kameraman    
2008 Müzik Kameraman 6.8 1,097
2006 Komedi Kameraman    
2005 Game-Show Kameraman 6.8 8,939
2004 Belgesel Kameraman    
2002 Komedi Kameraman    
2001 Belgesel Kameraman 6.6 691
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,461) Split (5,098) Rogue One (4,854) Hidden Figures (3,798) Assassin's Creed (3,181) Paterson (2,916) Patriots Day (2,502) Allied (1,909) Brimstone (1,631) Passengers (1,314)
Dizi Altyazıları
Legion (8,402) Arrow (4,997) The Flash (4,882) The Expanse (2,672) Legends of Tomorrow (2,491) The 100 (2,049) The Blacklist (2,026) Colony (1,863) Vikings (1,749) Designated Survivor (1,730)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017