Giriş Kayıt
Jofre Rosero

Jofre Rosero


Kameraman

Jofre Rosero, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Kameraman 8.3 63
2016 Komedi Kameraman 7.4 245
2015 Reality-TV Kameraman 7.6 87
2015 Müzik Kameraman 6.6 3,370
2013 Kameraman 7.4 2,670
2012 Belgesel Kameraman 7.8 109
2012 Komedi Kameraman    
2011 Belgesel Kameraman 7.8 4,589
2011 Müzik Kameraman 5.2 5,192
2011 Müzik Kameraman 5.1 223
2011 Komedi Kameraman    
2010 Komedi Kameraman    
2010 Kameraman 6.8 1,593
2010 Belgesel Kameraman    
2009 Belgesel Kameraman    
2009 Müzik Kameraman    
2008 Müzik Kameraman 6.8 1,097
2006 Komedi Kameraman    
2005 Game-Show Kameraman 6.8 9,432
2004 Belgesel Kameraman    
2002 Belgesel Kameraman 8.5 5,194
2001 Belgesel Kameraman 6.6 691
Film Altyazıları
The Foreigner (7,319) The Mountain Between Us (5,192) Flatliners (4,830) Stronger (3,435) Beyond Skyline (3,259) Dunkirk (3,220) American Made (2,170) Kingsman: The Golden Circle (1,951) It (1,669) Victoria & Abdul (1,433)
Dizi Altyazıları
Vikings (12,212) Mr. Robot (6,464) Game of Thrones (3,407) Shameless (2,840) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,641) Peaky Blinders (2,182) The Big Bang Theory (1,915) Manhunt: Unabomber (1,909) Stranger Things (1,313) Lucifer (1,300)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017