Giriş Kayıt
Richard Rosenzweig

Richard Rosenzweig


Yapımcı, Oyuncu

Richard Rosenzweig, yapımcı, oyuncu. (2008) Tavşan Kız (2008), (2009) Kapak Güzeli (2009), (2011) The Playboy Club (2011), (2005) The Girls Next Door (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dick Rosenzweig
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 7.3 1,004
2011 Suç Yapımcı 6.5 4,614
2010 Belgesel 7.7 1,155
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 592
2009 Reality-TV Yapımcı 3.7 1,215
2009 Korku 3.7 1,388

Kapak Güzeli
2009 Komedi Yapımcı 5.0 19,194

Tavşan Kız
2008 Komedi Yapımcı 5.5 69,410
2005 Reality-TV Yapımcı 5.6 3,357
2003 Belgesel Çeşitli 6.3 369
Film Altyazıları
Thor: Ragnarok (10,174) Blade Runner 2049 (4,428) Jigsaw (3,928) Last Flag Flying (3,883) The Man from Earth: Holocene (3,720) Geostorm (3,652) Dunkirk (1,487) The Open House (1,329) It (1,214) The Foreigner (1,178)
Dizi Altyazıları
Vikings (22,729) Black Mirror (6,958) Supernatural (4,708) The Big Bang Theory (4,309) Shameless (3,848) The Flash (3,641) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,700) The Blacklist (2,393) Knightfall (2,093) The X Files (1,981)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018