Giriş Kayıt
Richard Rosenzweig

Richard Rosenzweig


Yapımcı, Oyuncu

Richard Rosenzweig, yapımcı, oyuncu. (2008) Tavşan Kız (2008), (2009) Kapak Güzeli (2009), (2011) The Playboy Club (2011), (2005) The Girls Next Door (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dick Rosenzweig
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Yapımcı 6.5 4,557
2010 Belgesel 7.7 1,155
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 592
2009 Reality-TV Yapımcı 3.7 1,215
2009 Korku    

Kapak Güzeli
2009 Komedi Yapımcı 5.0 18,732

Tavşan Kız
2008 Komedi Yapımcı 5.5 66,394
2005 Reality-TV Yapımcı 5.7 3,207
2003 Belgesel Çeşitli    
Film Altyazıları
Live by Night (12,392) Resident Evil: The Final Chapter (5,870) Why Him? (5,095) Rogue One (3,946) Patriots Day (3,092) Assassin's Creed (2,966) Hidden Figures (2,954) Paterson (2,173) Allied (2,165) Split (2,150)
Dizi Altyazıları
Black Sails (4,042) The 100 (3,694) Legion (3,148) Into the Badlands (2,838) The Originals (2,600) The Last Kingdom (2,261) Arrow (2,018) Vikings (1,833) The Expanse (1,763) Designated Survivor (1,742)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017