Giriş Kayıt
Richard Rosenzweig

Richard Rosenzweig


Yapımcı, Oyuncu

Richard Rosenzweig, yapımcı, oyuncu. (2008) Tavşan Kız (2008), (2009) Kapak Güzeli (2009), (2011) The Playboy Club (2011), (2005) The Girls Next Door (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dick Rosenzweig
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2011 Suç Yapımcı 6.5 4,550
2010 Belgesel 7.7 1,155
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 592
2009 Reality-TV Yapımcı 3.7 1,215
2009 Korku    

Kapak Güzeli
2009 Komedi Yapımcı 5.0 18,679

Tavşan Kız
2008 Komedi Yapımcı 5.5 66,077
2005 Reality-TV Yapımcı 5.7 3,207
2003 Belgesel Çeşitli    
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,209) Passengers (8,514) Doctor Strange (4,798) Arrival (3,599) Assassin's Creed (2,976) Allied (2,796) Fences (2,731) Hacksaw Ridge (2,281) Moana (1,855) Nocturnal Animals (1,445)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,555) Legion (8,527) The 100 (8,188) Taboo (7,091) The Big Bang Theory (5,846) Arrow (4,781) Black Sails (3,909) Vikings (3,438) The Expanse (3,408) The Flash (3,352)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017