Giriş Kayıt
Richard Rosenzweig

Richard Rosenzweig


Yapımcı, Oyuncu

Richard Rosenzweig, yapımcı, oyuncu. (2008) Tavşan Kız (2008), (2009) Kapak Güzeli (2009), (2011) The Playboy Club (2011), (2005) The Girls Next Door (2005) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Dick Rosenzweig
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Belgesel Yapımcı 7.5 547
2011 Suç Yapımcı 6.5 4,575
2010 Belgesel 7.7 1,155
2009 Belgesel Oyuncu 7.0 592
2009 Reality-TV Yapımcı 3.7 1,215
2009 Korku    

Kapak Güzeli
2009 Komedi Yapımcı 5.0 18,821

Tavşan Kız
2008 Komedi Yapımcı 5.5 67,051
2005 Reality-TV Yapımcı 5.7 3,207
2003 Belgesel Çeşitli    
Film Altyazıları
T2 Trainspotting (6,689) Kidnap (2,886) Beauty and the Beast (2,480) Contratiempo (1,408) The Fate of the Furious (1,356) Redivider (1,081) Dangal (1,059) The Boss Baby (1,019) The Great Wall (1,004) War Machine (876)
Dizi Altyazıları
The Flash (9,658) Better Call Saul (7,275) Fargo (4,537) Lucifer (4,294) American Gods (3,927) Gotham (3,833) The 100 (3,489) Twin Peaks (3,277) 12 Monkeys (2,969) Supernatural (2,902)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017