Giriş Kayıt
Alison R. Rosenzweig

Alison R. Rosenzweig


Yapımcı

Alison R. Rosenzweig, yapımcı.

Diğer Bir İsmi: Alison Rosenzweig
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Korku Gecesi 2: Yeni Kan
2013 Komedi Yapımcı    
2012 Aksiyon Yapımcı 5.8 9,384

Korku Gecesi
2011 Komedi Yapımcı 6.4 88,978

Kararsız
2009 Dram Yapımcı    
2005 Belgesel    

Rüzgarla Konuşanlar
2002 Aksiyon Yapımcı 6.0 58,651
1991 Kısa Metraj Yapımcı 6.6 160
1990 Bilim-Kurgu Çeşitli 7.8 940

İlk Kuvvet
1990 Suç Çeşitli 5.7 2,632

Bak Şu Konuşana
1989 Komedi Çeşitli 5.8 67,138

Köşebaşı Çocukları
1987 Dram Çeşitli 6.3 2,470

Daima Lulu
1987 Komedi Çeşitli 4.1 271
1986 Dram Çeşitli 6.1 983
Film Altyazıları
Baywatch (14,989) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (3,063) 6 Days (2,288) Lady Macbeth (2,284) Dangal (2,264) Dunkirk (2,227) Security (1,805) Wakefield (1,310) King Arthur: Legend of the Sword (1,300) Alien: Covenant (1,006)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (120,222) The Defenders (5,541) Rick and Morty (3,807) The Strain (2,580) Suits (1,917) The Sinner (1,599) Mr. Mercedes (1,372) Fargo (1,205) Breaking Bad (1,034) Twin Peaks (881)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017