Giriş Kayıt
David Rosenbloom

David Rosenbloom


Editör, Editör, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

David Rosenbloom, editör, editör, yapımcı, yönetmen asistanı. Evrim (2014), İlk Korku (1996), Köstebek (1999), Cinayet Gecesi (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David L. Rosenbloom
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Editör 7.0 51,757

Kara Düzen
2015 Biyografi Editör 6.9 142,171

Evrim
2014 Dram Editör 6.3 190,940

Kardeşim İçin
2013 Suç Editör 6.8 91,611

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Editör 6.0 145,693

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Editorial Department 5.8 161,170

Ayin
2011 Dram Editör 6.0 80,817

Güzel Günler
2010 Suç Yapımcı
Editör
6.3 45,616

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Editorial Department 7.0 245,782

Öldür.com
2008 Suç Yönetmen Asistanı
Editör
6.2 42,787

Cinayet Gecesi
2007 Suç Editör 7.2 154,370

Ayrılık
2006 Komedi Editör 5.8 108,938

Hayalperest
2005 Dram Editör 6.9 10,181

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Editör 7.3 50,719

Son Perde
2004 Komedi Editör 5.7 3,800

Alamo
2004 Dram Editorial Department 6.0 17,623

Çaylak
2003 Aksiyon Editör 6.6 119,337

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Yönetmen Asistanı
Editör
6.3 45,869

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 Dram Editör 7.2 102,185

Frekans
2000 Suç Editör 7.4 88,410

Köstebek
1999 Biyografi Editör 7.9 141,780

Derin Darbe
1998 Aksiyon Editör 6.1 142,752

Barışçı
1997 Aksiyon Editör 5.9 48,686

İlk Korku
1996 Suç Editör 7.7 146,289
1995 Dram Editör 5.8 3,048
1994 Dram Editör 6.1 10,165
1993 Biyografi Editör 7.5 46,089
1993 Aksiyon Editör 5.5 202
1991 Dram Yapımcı    
1988 Dram Editör    
1987 Suç Editör 6.5 3,506

Grosvenor Caddesi 92 Numara
1985 Dram Editör    
1981 Dram Editör 8.2 5,553
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017