Giriş Kayıt
David Rosenbloom

David Rosenbloom


Editör, Editör, Yapımcı, Yönetmen Asistanı

David Rosenbloom, editör, editör, yapımcı, yönetmen asistanı. Evrim (2014), İlk Korku (1996), Cinayet Gecesi (2007), Köstebek (1999) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: David L. Rosenbloom
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Editör 7.0 56,667

Kara Düzen
2015 Biyografi Editör 6.9 148,052

Evrim
2014 Dram Editör 6.3 196,271

Kardeşim İçin
2013 Suç Editör 6.8 94,751

Ölümsüzler
2011 Aksiyon Editör 6.0 148,356

Dünya İstilası: Los Angeles Savaşı
2011 Aksiyon Editorial Department 5.8 163,446

Ayin
2011 Dram Editör 6.0 82,592

Güzel Günler
2010 Suç Yapımcı
Editör
6.3 47,328

Halk Düşmanları
2009 Biyografi Editorial Department 7.0 251,492

Öldür.com
2008 Suç Yönetmen Asistanı
Editör
6.2 43,969

Cinayet Gecesi
2007 Suç Editör 7.2 159,904

Ayrılık
2006 Komedi Editör 5.8 111,785

Hayalperest
2005 Dram Editör 6.9 10,181

Zafer Gecesi
2004 Aksiyon Editör 7.3 52,139

Son Perde
2004 Komedi Editör 5.7 3,800

Alamo
2004 Dram Editorial Department 6.0 17,871

Çaylak
2003 Aksiyon Editör 6.6 121,269

Şeref Ve Cesaret
2002 Dram Yönetmen Asistanı
Editör
6.3 46,993

İyilik Bul, İyilik Yap
2000 Dram Editör 7.2 104,100

Frekans
2000 Suç Editör 7.4 90,709

Köstebek
1999 Biyografi Editör 7.9 144,817

Derin Darbe
1998 Aksiyon Editör 6.1 145,714

Barışçı
1997 Aksiyon Editör 5.9 49,434

İlk Korku
1996 Suç Editör 7.7 151,631
1995 Dram Editör 5.8 3,048
1994 Dram Editör 6.1 10,472
1993 Biyografi Editör 7.5 47,649
1993 Aksiyon Editör 5.5 202
1991 Dram Yapımcı    
1988 Dram Editör    
1987 Suç Editör 6.5 3,506

Grosvenor Caddesi 92 Numara
1985 Dram Editör    
1981 Dram Editör 8.2 5,867
Film Altyazıları
Rampage (15,251) Ready Player One (10,845) Escape Plan 2: Hades (4,746) Tomb Raider (1,697) The Cured (1,513) Blockers (1,217) Den 12. mann (710) Set It Up (539) Black Panther (532) Journey's End (463)
Dizi Altyazıları
Westworld (15,901) 12 Monkeys (2,944) Into the Badlands (2,690) La casa de papel (2,154) The 100 (1,692) Legion (1,408) Fear the Walking Dead (1,126) The Crossing (1,084) The Expanse (973) Unsolved (947)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018