Giriş Kayıt
Beatrice Rosen

Beatrice Rosen (39)


Oyuncu

Beatrice Rosen, 29 Kasım 1977 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu. Backstrom (2015), Zorlu Yolculuk (2008), (2009) 2012 (2009), (2004) Aşkın Peşinde (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 29 Kasım 1977
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Béatrice Rosen | Béatrice Rosenblatt
Burcu: Yay
Web Sitesi:
Boyu: 1.70 m
7.5 (2 Oy)
  • Currently 150/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (27)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Komedi Oyuncu 7.4 7,883
2014 37 Gizem Oyuncu 4.6 260
2014 37 Dram Oyuncu 6.1 8,696

Şirinler 2
2013 36 Animasyon Oyuncu 5.4 28,592
2013 Aksiyon Oyuncu    
2013 36 Komedi Oyuncu 5.9 1,025
2013 36 Suç Oyuncu 7.7 73
2012 35 Dram Oyuncu 3.8 6
2010 33 Komedi Oyuncu 3.8 209
2010 33 Suç Oyuncu 5.5 1,120
2009 32 Aksiyon Oyuncu 5.8 293,696

Zorlu Yolculuk
2008 31 Aksiyon Oyuncu 7.3 1,043

Kara Şövalye
2008 31 Aksiyon Oyuncu 9.0 1,757,854
2008 31 Dram Oyuncu 5.1 572

Dingin Savaşçı
2006 29 Dram Oyuncu 7.3 21,273

Aşkın Peşinde
2004 27 Komedi Oyuncu 6.1 31,060
2003 26 Komedi Oyuncu 6.2 851
1998 Dram Oyuncu 7.1 59,512
Dizi Altyazıları
Supernatural (9,601) Legion (9,113) Arrow (6,520) The 100 (5,932) The Flash (5,714) Black Sails (4,049) The Big Bang Theory (3,844) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,666) Suits (3,505) The Expanse (3,243)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017