Giriş Kayıt
Lisa Marie Rosenberg

Lisa Marie Rosenberg


Makyaj

Lisa Marie Rosenberg, makyaj. Vampir Avcısı Buffy (1997), Phantasm III: Lord of the Dead (1994), Bahçıvan 2 (1996), Harvard Man (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lisa Marie Rosenberg Alpert | Lisa Marie Alpert |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Makyaj 6.7 45,676

Zoraki Tatil
2008 Komedi Makyaj 5.6 51,905

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 563,418
2005 Komedi Makyaj 8.0 90,717

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Makyaj 7.5 98,879
2002 Macera Makyaj 5.0 77,141
2001 Komedi Makyaj 4.9 3,773

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Makyaj 4.6 58,523

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Makyaj 5.6 112,138

Cinnet
1997 Dram Makyaj 6.1 12,602

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 108,671

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Makyaj 2.4 8,011
1996 Bilim-Kurgu Makyaj 3.1 1,201
1996 Bilim-Kurgu Makyaj 4.5 2,459
1994 Gerilim Makyaj 4.1 217

Karanlık Yabancı
1994 Gerilim Makyaj    
1994 Yetişkin Makyaj    
1994 Aksiyon Makyaj 6.1 5,855

Melrose Place 1
1992 Dram Makyaj 5.8 8,990
1992 Komedi Makyaj 5.5 3,071

Sahil Güvenlik
1989 Dram Makyaj 5.2 20,345
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017