Giriş Kayıt
Lisa Marie Rosenberg

Lisa Marie Rosenberg


Makyaj

Lisa Marie Rosenberg, makyaj. Vampir Avcısı Buffy (1996), Phantasm III: Lord of the Dead (1994), Bahçıvan 2 (1996), Harvard Man (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lisa Marie Rosenberg Alpert | Lisa Marie Alpert |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Makyaj 6.7 46,987

Zoraki Tatil
2008 Komedi Makyaj 5.6 54,671

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 584,489
2005 Komedi Makyaj 8.0 93,774

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Makyaj 7.5 102,430
2002 Macera Makyaj 5.0 81,201
2001 Komedi Makyaj 4.9 3,899

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Makyaj 4.6 60,659

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Makyaj 5.7 116,752

Cinnet
1997 Dram Makyaj 6.1 12,602
1996 Aksiyon Makyaj 4.2 123

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Makyaj 2.4 8,011
1996 Bilim-Kurgu Makyaj 3.1 1,201
1996 Bilim-Kurgu Makyaj 4.5 2,459

Vampir Avcısı Buffy
1996 Aksiyon Makyaj 8.2 112,606
1994 Gerilim Makyaj 4.1 217

Karanlık Yabancı
1994 Gerilim Makyaj    
1994 Yetişkin Makyaj    
1994 Aksiyon Makyaj 6.1 5,855
1993 Dram Makyaj 5.3 377

Melrose Place 1
1992 Dram Makyaj 5.8 9,449
1992 Komedi Makyaj 5.5 3,071

Sahil Güvenlik
1989 Dram Makyaj 5.2 21,386
Dizi Altyazıları
Westworld (16,593) Supernatural (6,992) La casa de papel (4,999) Gotham (3,656) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,552) Arrow (3,546) The 100 (3,307) 13 Reasons Why (3,142) The Flash (2,659) Lucifer (2,202)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018