Giriş Kayıt
Lisa Marie Rosenberg

Lisa Marie Rosenberg


Makyaj

Lisa Marie Rosenberg, makyaj. Vampir Avcısı Buffy (1997), Phantasm III: Lord of the Dead (1994), Bahçıvan 2 (1996), Harvard Man (2001) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Lisa Marie Rosenberg Alpert | Lisa Marie Alpert |
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Dram Makyaj 6.7 45,263

Zoraki Tatil
2008 Komedi Makyaj 5.6 50,967

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 548,939
2005 Komedi Makyaj 8.0 89,711

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Makyaj 7.5 97,367
2002 Macera Makyaj 4.9 75,212
2001 Komedi Makyaj 4.9 3,773

Ne Yaptığını Hala Biliyorum
1998 Korku Makyaj 4.6 57,632

Geçen Yaz Ne Yaptığını Biliyorum
1997 Korku Makyaj 5.6 110,236

Cinnet
1997 Dram Makyaj    

Vampir Avcısı Buffy
1997 Aksiyon Makyaj 8.2 106,763

Bahçıvan 2
1996 Aksiyon Makyaj 2.4 8,011
1996 Bilim-Kurgu Makyaj 3.1 1,201
1996 Bilim-Kurgu Makyaj 4.5 2,459
1994 Gerilim Makyaj 4.1 217

Karanlık Yabancı
1994 Gerilim Makyaj    
1994 Yetişkin Makyaj    
1994 Aksiyon Makyaj 6.1 5,855

Melrose Place 1
1992 Dram Makyaj 5.8 8,768
1992 Komedi Makyaj 5.5 3,071

Sahil Güvenlik
1989 Dram Makyaj 5.1 19,673
Film Altyazıları
Gold (4,020) Get Out (2,416) Logan (1,936) La La Land (1,246) Split (1,228) The Age of Shadows (1,225) Rings (1,173) Zashchitniki (1,085) The Great Wall (962) Sand Castle (810)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (4,193) The Blacklist (3,369) Into the Badlands (2,824) Fargo (2,622) The Last Kingdom (2,528) Doctor Who (2,117) The Expanse (1,578) Game of Thrones (1,557) Vikings (1,532) Supernatural (1,249)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017