Giriş Kayıt
Stacey Rosen

Stacey Rosen


Oyuncu Yönetmeni, Casting

Stacey Rosen, oyuncu yönetmeni, casting. Mavi Göl: Uyanış (2012), Tepki Uyanış (2002), Sıradan Bir Adam (2013), Obsessed (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Stacey L. Rosen
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sıradan Bir Adam
2013 Aksiyon Oyuncu Yönetmeni 4.7 1,882

Mavi Göl: Uyanış
2012 Macera Oyuncu Yönetmeni 5.7 10,501
2012 Suç Oyuncu Yönetmeni    
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni    

Beni Seviyor
2011 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2011 Suç Oyuncu Yönetmeni    

7 ölümcül Günah
2010 Dram Casting 6.2 348

Yanıtsız Dualar
2010 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2010 Dram Casting
Oyuncu Yönetmeni
   
2010 Suç Casting 7.6 25,229
2010 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2009 Dram Casting 4.9 421
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni 5.9 115
2009 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2008 Dram Oyuncu Yönetmeni 7.1 97
2008 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2008 Biyografi Oyuncu Yönetmeni    
2007 Dram Oyuncu Yönetmeni    

Kapı Komşusu
2006 Korku Oyuncu Yönetmeni    
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.0 170
2005 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2005 Komedi Oyuncu Yönetmeni    
2004 Dram Oyuncu Yönetmeni    
2004 Romantik Oyuncu Yönetmeni    
2003 Biyografi Oyuncu Yönetmeni 6.2 517

Günaha Tapanlar
2002 Fantastik Oyuncu Yönetmeni    
2002 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.7 737

Tepki Uyanış
2002 Korku Oyuncu Yönetmeni 5.0 2,153
2001 Komedi Oyuncu Yönetmeni    

Mor Bulutun Tuzağında
2000 Suç Oyuncu Yönetmeni    
1999 Dram Oyuncu Yönetmeni 5.9 208
1996 Komedi Casting 6.8 96,647

Elveda Las Vegas
1995 Dram Casting 7.6 98,378

Dolores
1995 Suç Casting 7.4 30,093
1993 Dram Oyuncu Yönetmeni
Casting
   
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017