Giriş Kayıt
Allan K. Rosen

Allan K. Rosen


Müzisyen

Allan K. Rosen, müzisyen. Terminatör 2: Mahşer Günü (1991), Gerçek Yalanlar (1994), Genç Kurt (1985), Sanık (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Alan K. Rosen | Alan Rosen | Allan Rosen | Allen K
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 Belgesel Müzik 7.8 56

Mutluluk Peşinde
2007 Komedi Müzik 6.0 8,543
2007 Suç Müzik    

Leroy ve Stiç
2006 Animasyon Müzik    

Vahiyler
2005 Fantastik Müzik    
2005 Macera Müzik 6.2 8

Sualtı Yaratıkları
2005 Belgesel Müzik 6.5 2,293
2005 Dram Müzik 8.5 171
2004 Dram Müzik    
2004 Komedi Müzik    

Mimar Babam: Bir Oğlun Yolculuğu
2003 Belgesel Müzik 7.4 2,732

Pancho Villa
2003 Biyografi Müzik 6.6 2,586

Orman Kaçkını 2
2003 Komedi Müzik    
2003 Dram Müzik    
2003 Dram Müzik    

Aramızda Kalsın
2002 Dram Müzik 6.0 15,652
2002 Komedi Müzik 8.0 52,508
2002 Komedi Müzik    
2001 Dram Müzik    

Avalon'un Sisleri
2001 Dram Müzik    
2000 Dram Müzik 5.9 34
2000 Biyografi Müzik    
2000 Dram Müzik    

Gilmore Girls 6
2000 Komedi Müzik 8.1 74,507

Vay Anam Vay
2000 Aksiyon Müzik 5.1 69,690

Yabancının Kollarında
2000 Belgesel 7.8 1,377
2000 Belgesel Müzik 7.0 581

Müebbet Kuşları
1999 Komedi Müzik 6.7 35,533
1999 Aksiyon Müzik 7.9 7,726
1999 Dram Müzik 6.3 162
1999 Fantastik Müzik 6.9 12
1999 Komedi Müzik    
1999 Dram Müzik 7.0 4,653
1998 Dram Müzik 6.1 674

Gelini Kim Öpecek?
1998 Komedi Müzik 5.6 4,363
1998 Aksiyon Müzik 8.9 7,138
1998 Komedi Müzik    
1997 Dram Müzik    

O Çok Sevimli
1997 Dram Müzik 5.9 7,124
1997 Suç Müzik 7.1 1,700

İlk Suç
1997 Aksiyon Müzik    
1997 Komedi Müzik 6.1 1,343
1997 Dram Müzik 6.4 7,848
1996 Dram Müzik    
1996 Aksiyon Müzik    
1996 Dram Müzik 7.8 6
1996 Dram Müzik    
1996 Biyografi Müzik 7.1 2,685

Tuhaf Günler
1995 Aksiyon Müzik 7.2 56,392
1995 Dram Müzik 8.2 3,385
1995 Dram Müzik 7.2 3,039
1995 Biyografi Müzik 7.2 1,856
1995 Dram Müzik    
1995 Gerilim Müzik    
1995 Komedi Müzik 5.9 4,588
1994 Dram Müzik 8.4 16,485

Gerçek Yalanlar
1994 Aksiyon Müzik 7.2 198,518

Son Tahrik
1994 Suç Müzik 7.1 16,748

Mahşer
1994 Macera Müzik    
1994 Gerilim Müzik    
1994 Dram Müzik 6.1 9,926
1994 Suç Müzik 6.2 6,344
1993 Biyografi Müzik    
1993 Dram Müzik    

Vuruş Mesafesi
1993 Aksiyon Müzik 5.8 34,799
1993 Dram Müzik 5.4 6,834
1993 Aksiyon Müzik    
1993 Komedi Müzik 5.7 14,097
1993 Dram Müzik    
1993 Biyografi Müzik 6.7 1,089
1993 Dram Müzik    

Bizi Ayıran Nehir
1992 Dram Müzik 7.3 43,688
1992 Komedi Müzik 6.5 1,442
1992 Komedi Müzik 6.7 1,172

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Müzik 5.6 2,725
1992 Aksiyon Müzik 6.4 6,951
1992 Komedi Müzik 5.8 2,919
1991 Aksiyon Müzik    

Terminatör 2: Mahşer Günü
1991 Aksiyon Müzik 8.5 789,059
1991 Aksiyon Müzik 5.9 5,283
1991 Dram Müzik    
1990 Komedi Müzik    

Tehlikeli Saatler
1990 Suç Müzik 5.4 5,380

Kuzeyde Bir Yer
1990 Komedi Müzik 8.3 12,432
1990 Korku Müzik 4.2 444
1989 Dram Müzik 6.1 1,198
1989 Komedi Müzik 6.3 1,654
1989 Dram Müzik 6.7 3,408

Yılan Ve Gökkuşağı
1988 Korku Müzik 6.5 17,835

Sanık
1988 Suç Müzik 7.1 25,410
1988 Komedi Müzik 7.7 5,556

Sıfır Numaralı Daire
1988 Dram Müzik 6.9 3,140

Sapık Dönüyor
1988 Korku Müzik 6.2 14,707
1988 Korku Müzik 5.5 2,486
1988 Bilim-Kurgu Müzik 5.4 1,603
1988 Suç Müzik    
1987 Suç Müzik 6.5 3,506
1987 Dram Müzik 7.3 1,651
1986 Dram Müzik    
1986 Dram Müzik    

Gençlik Sevdası
1986 Komedi Müzik 5.9 5,215

Genç Kurt
1985 Komedi Müzik 6.0 36,695
1985 Komedi Müzik 6.3 2,377
1984 Dram Müzik    
1981 Dram Müzik    
1981 Dram Müzik 8.2 5,249

Beyaz Gölge
1981 Dram Müzik    
Film Altyazıları
Gold (7,151) Rings (3,788) Logan (3,024) Get Out (2,363) La La Land (2,064) Split (1,848) The Age of Shadows (1,832) Zashchitniki (1,678) The Great Wall (1,503) Office Christmas Party (1,413)
Dizi Altyazıları
Fargo (5,811) The Blacklist (4,191) The Expanse (3,284) Better Call Saul (2,116) The Last Kingdom (2,075) Game of Thrones (1,644) Doctor Who (1,624) Agents of S.H.I.E.L.D. (1,622) Supernatural (1,603) Vikings (1,596)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017