Giriş Kayıt
Anna von Rosen

Anna von Rosen (61)


Oyuncu

Anna von Rosen, 17 Şubat 1956 doğumlu oyuncu. Sunes sommar (1993) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Şubat 1956
Diğer Bir İsmi: Anna von Rosen Sundelius | Anna von Rosen-Sundeliu
Burcu: Kova
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Nobel'in Vasiyeti
2012 56 Dram Oyuncu 5.9 2,179
2011 55 Suç Oyuncu    
2011 55 Suç Oyuncu    

Fırtınanın Gözü
2009 Suç Oyuncu 5.8 569
2006 Suç Oyuncu 5.8 416
2001 Macera Oyuncu 7.1 502
1997 Suç Oyuncu 7.3 2,832
1995 39 Oyuncu    
1993 37 Suç Oyuncu 6.1 842
1982 26 Dram Oyuncu 5.6 36
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017