Giriş Kayıt
Stephen Rose

Stephen Rose


Makyaj

Stephen Rose, makyaj. Clockwise (1986), Cesaret Kanatları (1999), Kafka (1991), Lady Jane (1986) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Florence
2016 Biyografi Makyaj 6.9 29,436
2013 Aksiyon Makyaj 6.3 122,271

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2
2011 Macera Makyaj 8.1 581,870

Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 1
2010 Macera Makyaj 7.7 352,491
2010 Aksiyon Makyaj 6.7 219,368

Sihirli Oyuncaklar
2010 Aksiyon Makyaj 4.4 2,614

Narnia Günlükleri: Prens Kaspiyan
2008 Aksiyon Makyaj 6.6 157,841

Omen 666
2006 Korku Makyaj 5.5 50,003

Julia Olmak
2004 Komedi Makyaj 7.1 10,854

Son Samuray
2003 Aksiyon Makyaj 7.7 330,583

Benim Güzel Evim
2003 Dram Makyaj    
2002 Biyografi Makyaj    
2001 Macera Makyaj 6.6 598
1999 Macera Makyaj    

Cesaret Kanatları
1999 Aksiyon Makyaj 4.1 14,834
1999 Biyografi Makyaj    

Timsah Gözyaşları
1998 Suç Makyaj 6.3 5,052
1998 Komedi Makyaj 4.9 4,605
1997 Suç Makyaj    
1997 Biyografi Makyaj 6.9 12,435

Kama Sutra : Bir Aşk Hikayesi
1996 Suç Makyaj 6.0 8,560

O Da Bir Ana!
1996 Dram Makyaj 7.4 2,139
1996 Komedi Makyaj    
1995 Dram Makyaj 7.5 11,731
1995 Komedi Makyaj 7.0 3,072
1994 Biyografi Makyaj 6.7 4,842
1991 Komedi Makyaj 7.0 7,947
1991 Biyografi Makyaj    
1991 Dram Makyaj 5.9 273
1990 Komedi Makyaj 7.6 17,556
1989 Dram Makyaj    
1989 Komedi Makyaj 6.5 564
1986 Komedi Makyaj 6.6 9,285
1986 Biyografi Makyaj 7.2 5,156

Kral David
1985 Aksiyon Makyaj 5.1 1,640
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,736) Legion (8,597) Arrow (5,139) The Expanse (2,694) Legends of Tomorrow (2,571) Into the Badlands (2,232) Vikings (2,232) The Blacklist (2,050) Colony (1,934) Black Sails (1,884)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017