Giriş Kayıt
Jack Rose

Jack Rose (84)


Senarist, Yapımcı

Jack Rose, 04 Kasım 1911 Warsaw, Polonya, Rusyan Empire [bugünkü Warsaw, Mazowieckie, Polonya] doğumlu senarist, yapımcı. The Great Muppet Caper (1981), Yüzen Ev (1958), Korkak Kahraman (1948), Road to Rio (1947) gibi yapımlarla biliniyor.21 Ekim 1995 tarihinde (84 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 04 Kasım 1911
Ölüm Tarihi: 21 Ekim 1995
Doğum Yeri: Warsaw, Polonya, Rusyan Empire [bugünkü Warsaw, Mazowieckie, Polonya]
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1981 70 Komedi Senarist 7.2 10,263
1976 65 Komedi Senarist 5.6 1,231

Yastık Kavgası
1973 62 Komedi Senarist 6.5 2,087
1969 58 Komedi Senarist 5.6 98
1963 52 Komedi Senarist
Yapımcı
6.6 471
1961 50 Macera Yapımcı
Senarist
6.6 420

Macera Böyle Başladı
1960 49 Komedi Yapımcı
Senarist
6.3 1,709
1959 48 Biyografi Yapımcı
Senarist
7.3 1,283

Yüzen Ev
1958 47 Komedi Yapımcı
Senarist
6.7 6,096
1957 46 Biyografi Yapımcı
Senarist
6.8 282
1954 43 Komedi Senarist 6.8 1,063
1953 42 Komedi Senarist 6.8 1,175

Paris'te Bahar
1952 41 Komedi Senarist 6.1 873
1951 40 Biyografi Senarist 6.9 641

Mehtap Körfezi
1951 40 Komedi Senarist 7.1 1,872
1950 39 Komedi Senarist 6.2 321
1950 39 Komedi Senarist 6.5 279
1949 38 Komedi Senarist 6.2 1,140
1949 38 Komedi Senarist 7.0 438

Korkak Kahraman
1948 37 Komedi Senarist 7.0 2,818
1947 36 Macera Senarist 7.3 2,509
1947 36 Komedi Senarist 6.9 2,224
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017