Giriş Kayıt
George Rose

George Rose (68)


Oyuncu

George Rose, 19 Şubat 1920 Bicester, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. A New Leaf (1971), The Pirates of Penzance (1983), The Flesh and the Fiends (1960), (1966) Hawaii (1966) gibi yapımlarla biliniyor.05 Mayıs 1988 tarihinde (68 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 19 Şubat 1920
Ölüm Tarihi: 05 Mayıs 1988
Doğum Yeri: Bicester, Oxfordshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 63 Komedi Oyuncu 7.2 2,661
1978 Dram Oyuncu    
1973 53 Aile Oyuncu 6.2 387
1971 Biyografi Oyuncu 7.8 445
1971 51 Komedi Oyuncu 7.5 3,144
1969 49 Aile Oyuncu    
1966 46 Dram Oyuncu 6.5 2,151
1960 40 Korku Oyuncu 7.1 1,122
1959 39 Suç Oyuncu 6.2 416
1959 39 Komedi Oyuncu 7.4 1,633

Unutulmaz Gece - Titanik
1958 38 Aksiyon Oyuncu 7.9 10,725
1958 38 Dram Oyuncu 7.2 1,058
1957 37 Komedi Oyuncu 6.3 59
1957 37 Dram Oyuncu 6.8 170
1956 36 Biyografi Oyuncu 7.3 1,650
1955 35 Gizem Oyuncu 7.2 563
1954 34 Suç Oyuncu 6.8 566
1952 32 Komedi Oyuncu 7.1 308
Dizi Altyazıları
Vikings (9,183) Supernatural (3,968) Mr. Robot (3,805) Game of Thrones (3,271) The Big Bang Theory (3,233) Gotham (3,008) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,859) Shameless (2,856) Arrow (2,790) The Flash (1,898)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017