Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Bert Rosario

Bert Rosario


Oyuncu, Sesler

Bert Rosario, oyuncu, sesler. (1991) Shattered (1991), (1982) Dedektiflik Bürosu (1982), (2009) The Lodger (2009), (1996) The Last Days of Frankie the Fly (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Oyuncu 5.8 4,058

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Çeşitli 6.2 20,914

Patronun Kızı
2003 Komedi Çeşitli 4.6 24,406

Vampirler 2
2002 Aksiyon Çeşitli 4.6 5,996
2001 Belgesel Oyuncu 6.1 1,074

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Oyuncu 7.6 203,047

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Sesler    

Gemide Dans
1997 Komedi Oyuncu 6.0 6,343
1996 Komedi Oyuncu 5.4 1,447
1993 Dram Çeşitli 6.3 2,217
1992 Aksiyon Çeşitli 4.2 243

Beşikteki El
1992 Dram Çeşitli 6.6 30,349
1991 Suç Oyuncu 6.5 6,375

Manyak Polis 2
1990 Suç Oyuncu 5.8 4,249
1989 Fantastik Oyuncu    
1987 Komedi Oyuncu 4.6 7,664

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Oyuncu 7.3 5,199

Kara şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 22,243
1982 Aksiyon Oyuncu    

Plaj Kızları
1982 Komedi Oyuncu 5.1 951
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 2,999
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,202

O'nun Çocuğu
1981 Komedi Oyuncu 6.4 4,288
1978 Komedi Oyuncu 6.5 764
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017