Giriş Kayıt
Bert Rosario

Bert Rosario


Oyuncu, Sesler

Bert Rosario, oyuncu, sesler. (1991) Shattered (1991), (1989) Puppetmaster (1989), (1982) Dedektiflik Bürosu (1982), (2009) The Lodger (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2009 Suç Oyuncu 5.8 4,058

Aşkın Yaşı Yok
2008 Komedi Çeşitli 6.2 20,914

Patronun Kızı
2003 Komedi Çeşitli 4.6 24,406

Vampirler 2
2002 Aksiyon Çeşitli 4.6 5,996
2001 Belgesel Oyuncu 6.1 1,074

Beyaz Şeytan
2001 Biyografi Oyuncu 7.6 208,858

Şeker Adamın Laneti 3
1999 Korku Sesler    

Gemide Dans
1997 Komedi Oyuncu 6.1 6,562
1996 Komedi Oyuncu 5.4 1,447
1993 Dram Çeşitli 6.3 2,217
1992 Aksiyon Çeşitli 4.2 243

Beşikteki El
1992 Dram Çeşitli 6.6 31,345
1991 Suç Oyuncu 6.5 6,713

Manyak Polis 2
1990 Suç Oyuncu 5.8 4,249
1989 Fantastik Oyuncu 5.7 7,184
1987 Komedi Oyuncu 4.6 7,664

Dedektiflik Bürosu
1982 Macera Oyuncu 7.3 5,444

Kara şimşek
1982 Aksiyon Oyuncu 6.9 23,196
1982 Aksiyon Oyuncu    

Plaj Kızları
1982 Komedi Oyuncu 5.1 951
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 3,177
1981 Aksiyon Oyuncu 7.1 4,484

O'nun Çocuğu
1981 Komedi Oyuncu 6.4 4,288
1978 Komedi Oyuncu 6.5 797
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017