Giriş Kayıt
Alexander Roos

Alexander Roos (28)


Oyuncu, Yapımcı

Alexander Drew Roos, 24 Ağustos 1988 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. The Final Season (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexander Drew Roos
Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1988
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Alexander 'Sandy' Roos | Sandy Roos
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 25 Dram Yapımcı    

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 24 Dram Çeşitli 7.4 223,393

Güzel Dalga
2011 23 Macera Oyuncu 5.1 444

Başka Bir Yerde
2010 22 Dram Çeşitli 6.3 36,781
2007 19 Dram Oyuncu 6.7 2,191
2007 19 Komedi Oyuncu 6.1 1,289
1995 7 Dram Oyuncu 6.1 2,181
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,169) Doctor Strange (6,717) Allied (6,360) Moana (4,816) Lion (3,508) John Wick: Chapter 2 (3,494) Arrival (3,161) Forushande (2,885) Hacksaw Ridge (2,232) Fences (2,041)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,304) Supernatural (4,665) The Expanse (4,313) Vikings (3,987) Suits (3,627) The Big Bang Theory (2,481) Sherlock (2,427) Arrow (2,024) Legion (1,975) Black Sails (1,749)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017