Giriş Kayıt
Alexander Roos

Alexander Roos (29)


Oyuncu, Yapımcı

Alexander Drew Roos, 24 Ağustos 1988 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı. The Final Season (2007) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Alexander Drew Roos
Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1988
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Alexander 'Sandy' Roos | Sandy Roos
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 25 Dram Yapımcı    

Bin Ladin'i Öldürmek
2012 24 Dram Çeşitli 7.4 238,930

Güzel Dalga
2011 23 Macera Oyuncu 5.1 444

Başka Bir Yerde
2010 22 Dram Çeşitli 6.3 39,001
2007 19 Dram Oyuncu 6.7 2,191
2007 19 Komedi Oyuncu 6.1 1,289
1995 7 Dram Oyuncu 6.1 2,181
Dizi Altyazıları
Westworld (9,707) The Flash (3,362) La casa de papel (3,158) The 100 (3,094) Legion (2,725) Fear the Walking Dead (1,966) Supernatural (1,961) Krypton (1,820) Into the Badlands (1,782) The Big Bang Theory (1,457)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018