Giriş Kayıt
Aliye Rona

Aliye Rona (75)


Oyuncu

Aliye Dilligil, 01 Ocak 1921 Der'a, Syria doğumlu oyuncu. Berlin in Berlin (1993), Yılanların Öcü (1962), Şabaniye (1984), Keriz (1985) gibi yapımlarla biliniyor.27 Ağustos 1996 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Aliye Dilligil
Doğum Tarihi: 01 Ocak 1921
Ölüm Tarihi: 27 Ağustos 1996
Doğum Yeri: Der'a, Syria
9.5 (10 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1993 72 Dram Oyuncu 5.7 993
1991 70 Korku Oyuncu 5.0 7
1989 68 Oyuncu    
1988 67 Oyuncu 4.1 28
1988 67 Dram Oyuncu 6.5 50
1986 65 Dram Oyuncu 3.6 32
1986 65 Tarihi Oyuncu 7.4 203
1985 64 Komedi Oyuncu 6.8 1,027
1985 64 Oyuncu 5.2 8
1985 Dram Oyuncu    
1985 64 Macera Oyuncu 5.7 94
1984 63 Komedi Oyuncu 6.3 2,218
1981 60 Oyuncu 4.8 40
1981 60 Dram Oyuncu 6.7 170
1980 59 Dram Oyuncu 5.6 23
1978 57 Dram Oyuncu 6.4 174
1978 57 Dram Oyuncu 6.7 121
1976 55 Dram Oyuncu 5.5 21
1975 54 Dram Oyuncu 7.5 99
1975 54 Aksiyon Oyuncu 6.1 365
1974 53 Dram Oyuncu 6.7 59
1974 53 Dram Oyuncu 6.2 19
1973 52 Dram Oyuncu 7.8 866
1973 52 Aksiyon Oyuncu 5.5 24
1972 51 Dram Oyuncu 7.0 76
1972 51 Oyuncu 7.4 87
1972 51 Oyuncu 5.3 6
1972 51 Oyuncu    
1971 50 Macera Oyuncu 6.1 44
1971 50 Dram Oyuncu 4.7 325
1971 50 Dram Oyuncu 5.8 27
1971 50 Dram Oyuncu    
1970 49 Dram Oyuncu 6.7 179
1970 49 Dram Oyuncu 5.9 86
1970 49 Dram Oyuncu 6.4 119
1970 49 Dram Oyuncu 7.0 50
1970 49 Dram Oyuncu 4.5 31
1969 48 Dram Oyuncu 6.9 259
1969 48 Romantik Oyuncu 6.6 90
1969 48 Dram Oyuncu 6.2 63
1969 48 Dram Oyuncu 5.4 57
1969 48 Dram Oyuncu 5.9 167
1969 48 Dram Oyuncu 5.9 121
1969 48 Dram Oyuncu    
1969 48 Macera Oyuncu    
1969 48 Romantik Oyuncu    
1969 48 Macera Oyuncu    
1969 48 Macera Oyuncu 7.9 17
1969 48 Dram Oyuncu    
1969 48 Dram Oyuncu    
1969 48 Dram Oyuncu 6.4 7
1969 48 Dram Oyuncu    
1968 47 Dram Oyuncu 7.4 48
1968 47 Dram Oyuncu 6.0 97
1968 47 Dram Oyuncu 7.6 267
1968 47 Dram Oyuncu    
1968 47 Dram Oyuncu    
1968 47 Dram Oyuncu    
1968 47 Dram Oyuncu    
1968 47 Macera Oyuncu 5.7 38
1968 47 Suç Oyuncu    
1968 47 Komedi Oyuncu    
1967 46 Dram Oyuncu 7.0 51
1967 46 Aile Oyuncu 5.6 13
1967 46 Dram Oyuncu 7.2 44
1967 46 Romantik Oyuncu 5.3 19
1967 46 Macera Oyuncu    
1967 46 Romantik Oyuncu    
1967 46 Dram Oyuncu 6.6 8
1966 45 Macera Oyuncu 6.7 186
1966 45 Romantik Oyuncu 6.1 9
1966 45 Romantik Oyuncu 6.6 8
1966 45 Dram Oyuncu    
1966 45 Dram Oyuncu 7.6 9
1966 45 Dram Oyuncu    
1966 45 Dram Oyuncu    
1965 44 Romantik Oyuncu 6.7 14
1965 44 Romantik Oyuncu 5.8 21
1965 44 Aksiyon Oyuncu 6.4 19
1965 44 Macera Oyuncu 6.5 16
1965 44 Dram Oyuncu 6.9 23
1965 44 Oyuncu    
1965 44 Komedi Oyuncu 7.9 7
1965 44 Dram Oyuncu 7.3 41
1965 44 Dram Oyuncu 6.8 10
1965 44 Dram Oyuncu    
1965 44 Dram Oyuncu 6.3 12
1964 43 Oyuncu    
1964 43 Romantik Oyuncu 5.4 7
1964 43 Dram Oyuncu 6.2 17
1964 43 Oyuncu    
1964 43 Dram Oyuncu    
1964 43 Dram Oyuncu 5.7 20
1964 43 Dram Oyuncu    
1964 43 Romantik Oyuncu 7.3 14
1964 43 Dram Oyuncu 6.4 12
1964 43 Dram Oyuncu    
1964 43 Dram Oyuncu 7.5 52
1963 42 Dram Oyuncu    
1963 42 Komedi Oyuncu 2.1 16
1962 41 Romantik Oyuncu 5.2 11
1962 41 Dram Oyuncu 7.7 609
1962 41 Dram Oyuncu 7.2 12
1962 41 Dram Oyuncu    
1962 41 Romantik Oyuncu 7.2 5
1961 40 Dram Oyuncu    
1961 40 Romantik Oyuncu 5.3 9
1961 40 Komedi Oyuncu 6.1 61
1960 39 Dram Oyuncu 4.9 37
1960 39 Dram Oyuncu    
1959 38 Oyuncu    
1958 37 Dram Oyuncu    
1956 35 Dram Oyuncu    
1954 33 Macera Oyuncu    
1953 32 Macera Oyuncu    
1953 32 Dram Oyuncu    
1953 32 Dram Oyuncu 5.4 5
1952 31 Dram Oyuncu    
1952 31 Dram Oyuncu    
1952 31 Macera Oyuncu    
1949 28 Dram Oyuncu    
1948 27 Dram Oyuncu    
1947 26 Komedi Oyuncu    
Film Altyazıları
Baywatch (12,421) 6 Days (2,887) Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2,875) Dangal (2,500) Dunkirk (1,873) Lady Macbeth (1,375) King Arthur: Legend of the Sword (1,273) Security (1,252) Wakefield (1,119) Alien: Covenant (1,057)
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (126,858) Rick and Morty (4,822) The Defenders (3,566) The Strain (3,257) Suits (2,117) Preacher (1,618) Mr. Mercedes (1,487) The Last Ship (1,357) Fargo (1,303) The Sinner (1,207)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017