Giriş Kayıt
Joe Romersa

Joe Romersa (60)


Oyuncu, Sesler, Müzisyen

Joseph Michael Romersa, 27 Temmuz 1956 Los Angeles County, California, ABD doğumlu oyuncu, sesler, müzisyen. Blood: The Last Vampire (2000) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Joseph Michael Romersa
Doğum Tarihi: 27 Temmuz 1956
Doğum Yeri: Los Angeles County, California, ABD
Diğer Bir İsmi: Joe Michaels | Joseph Romersa
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 59 Komedi Sesler 8.7 6
2012 Aksiyon Sesler 8.1 648
2010 Aksiyon Sesler 6.6 109
2009 Aksiyon Müzik 6.8 309

Ghost in the Shell 2.0
2008 52 Animasyon Oyuncu 8.0 10,883
2006 50 Animasyon Oyuncu    

Innocence: Ghost in The Shell 2
2004 48 Animasyon Oyuncu 7.6 29,589
2002 Animasyon Oyuncu 8.6 13,349
2001 45 Animasyon Oyuncu 6.8 144
2000 44 Animasyon Oyuncu 6.7 10,148
2000 Animasyon Oyuncu    
1999 Macera Oyuncu 5.8 225
1999 43 Animasyon Oyuncu
Senarist
Yönetmen
   
1999 43 Müzik 5.2 65
1998 Animasyon Oyuncu 8.4 13,029
1998 Animasyon Oyuncu 7.9 2,738
1998 42 Aksiyon Sesler 3.1 486
1998 Animasyon Oyuncu 6.9 117
1997 41 Aksiyon Sesler 6.9 4,319
1997 Animasyon Oyuncu 5.6 219
1996 Animasyon Oyuncu
Çeşitli
7.8 836
1996 Animasyon Oyuncu 8.7 8,714
1996 Macera Oyuncu 6.8 56

Ghost In The Shell
1995 39 Animasyon Oyuncu 8.0 94,687
1995 39 Animasyon Oyuncu
Sesler
   
1995 39 Animasyon Oyuncu    
1995 39 Macera Oyuncu    
1995 Aksiyon Oyuncu 7.7 1,512
1994 38 Fantastik Sesler    
1994 38 Animasyon Oyuncu    

Street Fighter 2: The Animated Movie
1994 38 Animasyon Oyuncu 7.3 6,352
1994 38 Aksiyon Sesler 4.7 824
1993 37 Animasyon Oyuncu 7.9 28,173
1993 37 Kısa Metraj Sesler
Oyuncu
5.7 108
1992 36 Kısa Metraj Oyuncu
Sesler
   
1991 35 Aksiyon Oyuncu    
1988 32 Animasyon Oyuncu 8.1 114,106
1987 31 Animasyon Sesler
Oyuncu
7.4 3,704
1987 31 Animasyon Oyuncu    
1986 30 Animasyon Oyuncu 7.1 358
1981 25 Animasyon Oyuncu 7.5 529

The Castle of Cagliostro
1979 23 Animasyon Görsel Efekt
Oyuncu
Çeşitli
7.8 16,655
Film Altyazıları
Gold (2,914) Personal Shopper (2,179) Silence (1,923) Get Out (1,831) Logan (1,741) Split (1,155) The Age of Shadows (1,152) La La Land (1,126) The Fate of the Furious (1,088) Rings (987)
Dizi Altyazıları
Better Call Saul (7,068) The Flash (6,286) Into the Badlands (3,541) Gotham (2,879) Fargo (2,240) The Blacklist (2,015) Game of Thrones (1,764) Vikings (1,692) The Last Kingdom (1,537) Billions (1,501)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017