Giriş Kayıt
Ignacio Romero

Ignacio Romero


Kameraman

Ignacio Romero, kameraman. Unutulmuşlar (1950), Nazarín (1959), Günah Cumhuriyeti (1959), La perla (1947) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Ignacio Romero S.
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1969 Dram Kameraman 6.5 40
1962 Korku Kameraman 5.0 701

Günah Cumhuriyeti
1959 Dram Kameraman 6.8 740
1959 Dram Kameraman 8.0 3,708
1958 Dram Kameraman 6.8 20
1954 Dram Kameraman 7.0 33
1951 Dram Kameraman 6.8 53

Unutulmuşlar
1950 Suç Kameraman 8.3 13,556
1949 Dram Kameraman 7.7 264
1947 Macera Kameraman 7.6 563
Film Altyazıları
Assassin's Creed (8,916) Doctor Strange (7,098) Allied (6,623) John Wick: Chapter 2 (5,029) Moana (5,014) Lion (3,655) Arrival (3,369) Forushande (3,181) Hacksaw Ridge (2,377) Split (2,346)
Dizi Altyazıları
Taboo (10,727) Supernatural (4,844) Vikings (4,481) The Expanse (4,433) Suits (3,778) Sherlock (2,665) The Big Bang Theory (2,653) Blindspot (2,196) Arrow (2,141) Legion (2,067)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017