Giriş Kayıt
Valerie Romer

Valerie Romer


Yapımcı, Yapım Yöneticisi

Valerie Romer, yapımcı, yapım yöneticisi. Swimming (2000), Dummy (2002), Friends and Family (2001), (2007) Ölümcül Oyunlar (2007) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Ölümcül Oyunlar
2007 Suç Yapımcı 6.5 73,847
2002 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
6.8 5,812
2001 Suç Yapımcı 7.2 8,559
2001 Komedi Yapımcı 6.4 1,297
2000 Dram Yapımcı 6.4 861
Dizi Altyazıları
The Flash (8,942) Better Call Saul (6,880) Lucifer (3,998) Fargo (3,733) American Gods (3,708) Gotham (3,612) Twin Peaks (3,164) The 100 (3,036) 12 Monkeys (2,644) Supernatural (2,597)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017