Giriş Kayıt
Michiel Romeyn

Michiel Romeyn (62)


Oyuncu

Michiel Romeyn, 19 Ocak 1955 Amsterdam, Noord-Holland, Hollanda doğumlu oyuncu. Alles is liefde (2007), Ron Goossens, Low Budget Stuntman (2017), (1991) Prospero's Books (1991), (2012) Alles is familie (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Ocak 1955
Doğum Yeri: Amsterdam, Noord-Holland, Hollanda
Diğer Bir İsmi: Michiel Romeijn
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 62 Komedi Oyuncu 6.2 730
2016 61 Komedi Oyuncu 5.5 202
2012 57 Komedi Oyuncu 6.7 3,390
2012 57 Komedi Oyuncu 4.9 1,195
2011 56 Komedi Oyuncu 6.0 98
2008 53 Macera Oyuncu 5.8 983
2007 52 Komedi Oyuncu 7.0 6,354
2006 51 Aile Oyuncu 5.1 1,798
1998 Komedi Oyuncu    
1991 36 Fantastik Oyuncu 6.9 5,144
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (117,323) Rick and Morty (4,373) The Defenders (3,345) The Strain (3,013) Suits (1,917) Mr. Mercedes (1,316) The Sinner (1,131) Fargo (1,129) The Last Ship (1,080) Breaking Bad (1,001)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017