Giriş Kayıt
Tyler Romary

Tyler Romary


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Tyler Romary, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. Kadın Aklı Erkek Aklı (2009), İskelet Anahtar (2005), Lazarus Etkisi (2015), Up All Night (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tyler T. Romary
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lazarus Etkisi
2015 Korku Yönetmen Asistanı 5.2 30,727
2015 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.5 6,107
2014 Komedi Yapım Yöneticisi    
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 4.8 246
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 7,117

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.5 69,511

Kökenler
2013 Dram Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
8.3 80,609
2013 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.9 15
2012 Dram Yönetmen Asistanı    
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 8,520
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 4,565

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 75,107

Oyuncu
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 116,139

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 170,103

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 229,667

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 4.7 7,514
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
7.4 3,001
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 4,978

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 187,157
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 17,880

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Yönetmen Asistanı 4.8 37,643

İskelet Anahtar
2005 Korku Yönetmen Asistanı 6.5 90,274
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 3,887

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 96,426
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,176

Seks Oyunları 3
2004 Dram Çeşitli    

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 12,501

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 172,943

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Çeşitli 6.4 315,410

Kazara Zengin
2002 Komedi Çeşitli 5.8 114,177

Mike Gibi
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.1 15,596
2002 Belgesel Çeşitli 7.4 212

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Çeşitli 7.3 130,625

Garip Bir çift II
1998 Macera Çeşitli 6.4 7,349
Film Altyazıları
Assassin's Creed (9,661) Doctor Strange (7,781) John Wick: Chapter 2 (7,774) Allied (7,085) Moana (5,296) Lion (3,842) Arrival (3,786) Forushande (3,416) Hacksaw Ridge (2,657) Split (2,465)
Dizi Altyazıları
Taboo (11,631) Vikings (5,287) Supernatural (5,073) The Expanse (4,586) The Flash (4,351) Suits (3,966) Sherlock (3,071) The Big Bang Theory (2,906) Blindspot (2,691) Arrow (2,337)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017