Giriş Kayıt
Tyler Romary

Tyler Romary


Yönetmen Asistanı, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Tyler Romary, yönetmen asistanı, yapım yöneticisi, yapımcı. Kadın Aklı Erkek Aklı (2009), İskelet Anahtar (2005), Lazarus Etkisi (2015), Up All Night (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Tyler T. Romary
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Lazarus Etkisi
2015 Korku Yönetmen Asistanı 5.2 31,145
2015 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
7.5 6,181
2014 Komedi Yapım Yöneticisi    
2014 Gerilim Yapım Yöneticisi 4.8 246
2014 Komedi Yapım Yöneticisi 7.5 7,164

Silikon Vadisi
2014 Komedi Yapım Yöneticisi
Yapımcı
8.5 70,869

Kökenler
2013 Dram Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
8.3 82,173
2013 Kısa Metraj Yönetmen Asistanı 6.9 15
2012 Dram Yönetmen Asistanı    
2011 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 8,520
2011 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 4,565

Kiminle Evlendim
2010 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.4 75,401

Oyuncu
2009 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.8 116,563

Kadın Aklı Erkek Aklı
2009 Komedi Yönetmen Asistanı 6.5 171,124

Vampir Günlükleri
2009 Dram Yönetmen Asistanı 7.8 232,420

Hızlı Sörfçü
2008 Komedi Yönetmen Asistanı 4.7 7,547
2008 Aksiyon Yönetmen Asistanı
Yapım Yöneticisi
7.4 3,001
2007 Komedi Yönetmen Asistanı 6.0 4,978

Hızlı ve Öfkeli: Tokyo Yarışı
2006 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.0 188,774
2006 Dram Yönetmen Asistanı 7.6 18,001

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Yönetmen Asistanı 4.8 37,843

İskelet Anahtar
2005 Korku Yönetmen Asistanı 6.5 90,732
2005 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.9 3,887

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Yönetmen Asistanı 7.5 96,951
2004 Dram Yönetmen Asistanı 7.1 3,176

Seks Oyunları 3
2004 Dram Çeşitli    

Çıtır Ajanlar
2004 Aksiyon Yönetmen Asistanı 5.3 12,569

Dünyanın Uzak Ucu
2003 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.4 173,857

Terminatör 3: Makinelerin Yükselişi
2003 Aksiyon Çeşitli 6.4 317,113

Kazara Zengin
2002 Komedi Çeşitli 5.8 114,819

Mike Gibi
2002 Komedi Oyuncu
Çeşitli
5.1 15,714
2002 Belgesel Çeşitli 7.4 212

Aklım Karıştı
1999 Biyografi Çeşitli 7.3 131,545

Garip Bir çift II
1998 Macera Çeşitli 6.4 7,349
Film Altyazıları
Live by Night (10,731) Resident Evil: The Final Chapter (9,143) Hidden Figures (4,852) Rogue One (4,844) Patriots Day (4,485) Assassin's Creed (3,948) Split (3,626) Allied (3,523) Paterson (3,404) Why Him? (2,920)
Dizi Altyazıları
Legion (4,656) The 100 (4,186) Black Sails (3,720) Arrow (3,365) The Expanse (3,171) The Originals (2,820) Colony (2,655) The Flash (2,394) Into the Badlands (2,330) The Last Kingdom (2,288)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017