Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Milena Romanin

Milena Romanin


Editör, Editör

Milena Romanin, editör, editör. Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde (2004), Seksten Daha Güzel (2000), Haykiris (2000), Love and Other Catastrophes (1996) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2012 Dram Editör 4.8 204
2012 Dram Editorial Department 7.0 58

Kehanet
2009 Dram Editorial Department 6.2 190,767
2008 Aksiyon Editör 6.1 222
2007 Suç Editorial Department 7.6 239

Vahiyler
2006 Gizem Editorial Department 5.4 1,192

Küçük Balık
2005 Suç Editorial Department 6.3 7,444

Anaconda 2: Lanetli Orkidenin Peşinde
2004 Macera Editorial Department 4.6 22,919

Akıntıya Karşı
2003 Biyografi Editorial Department 7.2 2,875
2002 Aksiyon Editorial Department 5.4 5,701

Banka: Kelebek Etkisi
2001 Gerilim Editorial Department 6.7 2,485
2001 Gerilim Editorial Department 5.6 1,150

Seksten Daha Güzel
2000 Dram Editorial Department 6.4 1,944

Haykiris
2000 Komedi Editorial Department 4.2 2,779
1996 Komedi Editorial Department 6.4 1,737
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017