Giriş Kayıt
Carla Romanelli

Carla Romanelli


Oyuncu

Carla Romanelli, oyuncu. Deli fisek (1980), Bozkır Kurdu (1974), Silaha Karşı Karate (1973), Copkiller (l'assassino dei poliziotti) (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

Boyu: 1.68 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1983 Gerilim Oyuncu 5.6 690

Deli fisek
1980 Komedi Oyuncu 5.9 1,217
1978 Gerilim Oyuncu 5.9 81
1977 Komedi Oyuncu 6.8 131
1975 Komedi Oyuncu 4.9 373

Bozkır Kurdu
1974 Dram Oyuncu 6.3 764
1973 Suç Oyuncu 6.7 291

Silaha Karşı Karate
1973 Aksiyon Oyuncu 6.0 563
1973 Oyuncu 6.0 11
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017