Giriş Kayıt
Jack Rollens

Jack Rollens (52)


Oyuncu, Senarist

Jack Rollens, 13 Ekim 1902 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, senarist. Day-Dreams (1929) yapımıyla biliniyor.19 Mart 1955 tarihinde (52 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 13 Ekim 1902
Ölüm Tarihi: 19 Mart 1955
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Jacques Rollens | Jack Rollins | Jacques Rollins
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1955 Dram Oyuncu 6.6 1,748

Fedai Casus
1951 49 Dram Senarist 7.4 1,862
1948 46 Suç Oyuncu 7.0 399
1925 23 Western Oyuncu 4.0 6
1918 16 Dram Oyuncu    
Dizi Altyazıları
Westworld (9,604) The Flash (3,309) La casa de papel (3,097) The 100 (2,949) Legion (2,666) Supernatural (1,934) Fear the Walking Dead (1,934) Krypton (1,790) Into the Badlands (1,768) The Big Bang Theory (1,437)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018