Giriş Kayıt
María Luisa Rolando

María Luisa Rolando


Oyuncu

María Luisa Rolando, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: M. Luisa Rolando
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 Macera Oyuncu 5.3 87

Cabiria'nın Geceleri
1957 Dram Oyuncu 8.1 26,740
1957 Dram Oyuncu 6.7 72
1956 Biyografi Oyuncu    

Oğlum Neron
1956 Komedi Oyuncu 5.8 201
Film Altyazıları
Red Sparrow (4,683) Den of Thieves (2,443) Hostiles (2,425) 12 Strong (2,362) Maze Runner: The Death Cure (2,050) Winchester (1,477) Peter Rabbit (1,348) Submergence (1,343) The Commuter (995) Wildling (881)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,510) The Flash (3,221) Supernatural (3,107) The Terror (2,878) Legion (2,803) The Crossing (1,797) The Expanse (1,722) The Big Bang Theory (1,191) Vikings (1,127) Arrow (1,063)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018