Giriş Kayıt
María Luisa Rolando

María Luisa Rolando


Oyuncu

María Luisa Rolando, oyuncu.

Diğer Bir İsmi: M. Luisa Rolando
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1961 Macera Oyuncu 5.3 87

Cabiria'nın Geceleri
1957 Dram Oyuncu 8.1 26,740
1957 Dram Oyuncu 6.7 72
1956 Biyografi Oyuncu    

Oğlum Neron
1956 Komedi Oyuncu 5.8 201
Dizi Altyazıları
The Flash (9,897) Better Call Saul (5,637) Fargo (4,718) Lucifer (3,862) The 100 (3,454) Gotham (3,426) Arrow (3,309) 12 Monkeys (2,645) American Gods (2,475) Supernatural (2,354)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017