Giriş Kayıt
Daniel Rogosin

Daniel Rogosin


Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Daniel Rogosin, yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Evlat
1993 Dram Yapımcı 6.4 29,801
1993 Komedi Yapımcı 6.0 2,096
1991 Macera Yapımcı 6.1 2,772
1987 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 894
1972 Belgesel Oyuncu 7.9 329
Film Altyazıları
Kidnap (5,547) Beauty and the Beast (4,896) The Fate of the Furious (2,490) The Boss Baby (1,820) Contratiempo (1,789) The Shack (1,598) Dangal (1,549) The Great Wall (1,256) Redivider (1,180) Get Out (1,087)
Dizi Altyazıları
American Gods (6,950) Supernatural (5,041) Better Call Saul (4,147) Lucifer (4,054) Fargo (3,527) Into the Badlands (3,507) Twin Peaks (3,480) The 100 (2,329) 12 Monkeys (2,128) Doctor Who (1,969)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017