Giriş Kayıt
Daniel Rogosin

Daniel Rogosin


Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Daniel Rogosin, yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Evlat
1993 Dram Yapımcı 6.4 30,885
1993 Komedi Yapımcı 6.0 2,152
1991 Macera Yapımcı 6.1 2,772
1987 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 894
1972 Belgesel Oyuncu 7.9 329
Film Altyazıları
The Foreigner (8,773) The Mountain Between Us (5,506) Flatliners (5,388) Beyond Skyline (3,670) Stronger (3,633) Dunkirk (3,482) It (2,722) American Made (2,355) Kingsman: The Golden Circle (2,132) Victoria & Abdul (1,812)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017