Giriş Kayıt
Daniel Rogosin

Daniel Rogosin


Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Daniel Rogosin, yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Evlat
1993 Dram Yapımcı 6.4 30,343
1993 Komedi Yapımcı 6.0 2,096
1991 Macera Yapımcı 6.1 2,772
1987 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 894
1972 Belgesel Oyuncu 7.9 329
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (114,403) Rick and Morty (4,224) The Defenders (3,272) The Strain (2,925) Suits (1,857) Mr. Mercedes (1,290) The Sinner (1,110) Fargo (1,063) The Last Ship (1,000) Breaking Bad (958)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017