Giriş Kayıt
Daniel Rogosin

Daniel Rogosin


Yapımcı, Oyuncu, Yapım Yöneticisi

Daniel Rogosin, yapımcı, oyuncu, yapım yöneticisi.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

İyi Evlat
1993 Dram Yapımcı 6.4 29,276
1993 Komedi Yapımcı 6.0 2,096
1991 Macera Yapımcı 6.1 2,772
1987 Komedi Yapım Yöneticisi 4.6 894
1972 Belgesel Oyuncu 7.9 329
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,141) Passengers (8,492) Doctor Strange (4,783) Arrival (3,586) Assassin's Creed (2,972) Allied (2,780) Fences (2,714) Hacksaw Ridge (2,263) Moana (1,847) Nocturnal Animals (1,440)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,521) Legion (8,513) The 100 (8,103) Taboo (6,870) The Big Bang Theory (5,819) Arrow (4,758) Black Sails (3,870) Vikings (3,394) The Expanse (3,378) The Flash (3,339)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017