Giriş Kayıt
Ron Roggé

Ron Roggé (48)


Oyuncu, Casting

Ron Roggé, 16 Ekim 1968 Hawaii, ABD doğumlu oyuncu, casting. (2001) Hayvan (2001), (2009) Obsessed (2009), (2012) The Millionaire Tour (2012), (2008) Davetsiz Gelen 2 (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 16 Ekim 1968
Doğum Yeri: Hawaii, ABD
Diğer Bir İsmi: Ron Rogge | Ron Roggie
Burcu: Terazi
Boyu: 1.83 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Dram Oyuncu    
2016 Dram Oyuncu 8.9 321,386
2016 Suç Oyuncu 7.4 3,489
2015 47 Korku Oyuncu 5.1 1,546
2015 47 Komedi Oyuncu 4.8 313
2014 46 Suç Oyuncu 6.6 113
2014 46 Kısa Metraj Oyuncu    
2013 45 Gerilim Oyuncu    
2013 45 Korku 5.2 77
2012 44 Komedi Oyuncu 3.6 165

Atlas Silkindi
2012 44 Dram Oyuncu 5.4 5,679

Tehlikeli Takip
2012 44 Suç Oyuncu 7.7 194,241

Yatak Altında
2012 44 Korku Oyuncu 4.6 2,093
2012 44 Aksiyon Oyuncu
Casting
6.4 2,223
2011 Aksiyon Oyuncu 9.0 7,158

Sesimin Etkisi
2011 43 Dram Oyuncu 6.7 17,054
2010 42 Komedi Oyuncu 5.8 912
2010 42 Kısa Metraj Oyuncu Yönetmeni    
2010 Dram Oyuncu 8.2 11,566

Ölümsüz Arkadaşlık
2009 41 Korku Oyuncu 5.2 4,934
2009 Komedi Oyuncu 7.5 35,712
2009 41 Dram Oyuncu 4.9 24,135
2009 41 Dram Oyuncu 7.0 2,699

Davetsiz Gelen 2
2008 40 Korku Oyuncu 4.9 2,747

Hayvanlar
2008 40 Korku Oyuncu 3.9 697
2008 40 Gerilim Oyuncu 4.3 1,129
2008 40 Aksiyon Oyuncu    

Ölüm Hattı
2004 36 Aksiyon Oyuncu 6.5 82,281

Helen İle Büyümek
2004 36 Komedi Oyuncu 6.0 32,036

Las Vegas 1
2003 Suç Oyuncu 7.5 23,655
2003 Animasyon Oyuncu    

CSI: Miami 1
2002 Aksiyon Oyuncu 6.4 46,154
2002 34 Dram Casting 6.7 351

Hayvan
2001 33 Komedi Oyuncu 4.8 48,581

Kovboy Bebop
2001 33 Animasyon Oyuncu 7.9 34,193

Saatli Bomba
2001 33 Aksiyon Oyuncu 3.5 5,862

Gemide Terör
2000 32 Aksiyon Casting 3.5 284
2000 32 Oyuncu
Casting
   

Ağaçtaki Rehine
1999 31 Macera Casting 5.5 481
1999 31 Aksiyon Casting 4.2 1,177
1999 31 Aksiyon Casting 3.6 294
1998 30 Suç Oyuncu 5.5 1,832
1998 Komedi Oyuncu 8.1 124,113

Kopya Cinayetler
1995 27 Suç Oyuncu 6.6 44,529
1994 26 Komedi Oyuncu 6.1 23,742
1993 25 Komedi Çeşitli 4.9 15,128

Korkusuz
1993 25 Dram Oyuncu 7.1 17,800

Kalpler ve Ruhlar
1993 25 Komedi Çeşitli 6.9 13,739
1993 Dram Çeşitli    

Temel İçgüdü
1992 24 Dram Çeşitli 6.9 142,341

Genç Ölmek
1991 23 Dram Oyuncu 5.9 12,385

Cesur ve Güzel
1987 Dram Oyuncu 3.5 5,858
1970 Dram Oyuncu 6.7 2,071
1965 Dram Oyuncu 5.3 5,097
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017