Giriş Kayıt
Molly Rogers

Molly Rogers


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Molly Rogers, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Sex and the City (1998), Sex and the City 2 (2010), Ballers (2015), Star (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.0 794
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 20,816
2011 Romantik Kostüm Tasarımcısı 8.3 18
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.3 61,243
2008 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 101,183

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 295,819
2006 Komedi Kostüm Bölümü 6.5 35,376
1998 Komedi Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
7.0 82,612
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017