Giriş Kayıt
Molly Rogers

Molly Rogers


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Molly Rogers, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Sex and the City (1998), Sex and the City 2 (2010), Ballers (2015), Star (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.7 2,565
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 27,378
2011 Romantik Kostüm Tasarımcısı 8.3 18
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.4 65,740
2008 Komedi Kostüm Bölümü 5.6 106,400

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kostüm Bölümü 6.9 319,154
2006 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 36,617
1998 Komedi Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
7.0 90,293
Dizi Altyazıları
Westworld (7,577) The Flash (4,467) The 100 (4,161) La casa de papel (3,717) Legion (3,340) The Expanse (2,264) Supernatural (2,098) The Big Bang Theory (1,695) Krypton (1,622) Fear the Walking Dead (1,558)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018