Giriş Kayıt
Molly Rogers

Molly Rogers


Kostüm Tasarımcısı, Kostümcü

Molly Rogers, kostüm tasarımcısı, kostümcü. Sex and the City (1998), Sex and the City 2 (2010), Ballers (2015), Star (2016) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Dram Kostüm Tasarımcısı 6.5 1,967
2015 Komedi Kostüm Tasarımcısı 7.6 25,803
2011 Romantik Kostüm Tasarımcısı 8.3 18
2010 Komedi Kostüm Tasarımcısı 4.4 63,858
2008 Komedi Kostüm Bölümü 5.5 104,299

Şeytan Marka Giyer
2006 Komedi Kostüm Bölümü 6.8 309,274
2006 Komedi Kostüm Bölümü 6.6 36,118
1998 Komedi Kostüm Bölümü
Kostüm Tasarımcısı
7.0 87,013
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017