Giriş Kayıt
James F. Rogers

James F. Rogers


Sesler

James F. Rogers, sesler. Beklenmeyen Misafir (1967), Yastık Sohbeti (1959), Kojak (1973), The Bionic Woman (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jimmy Rogers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Aksiyon Sesler 7.5 17,219
1980 Bilim-Kurgu Sesler 5.5 2,619
1977 Aksiyon Sesler    
1976 Dram Sesler 7.3 3,927

Zengin ve Yoksul
1976 Dram Sesler 8.5 1,872
1976 Aksiyon Sesler 6.7 4,249
1973 Aksiyon Sesler 6.3 700
1973 Suç Sesler 7.1 4,849

Beklenmeyen Misafir
1967 Dram Sesler 7.8 31,963

Yastık Sohbeti
1959 Komedi Sesler 7.5 11,628
1958 Savaş Sesler 5.9 58
1957 Bilim-Kurgu Sesler 6.5 2,032
1957 Western Sesler 6.3 260
1957 Macera Sesler 6.4 311
1956 Biyografi Sesler 6.7 884
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (6,959) Stronger (5,348) The Foreigner (4,216) Flatliners (3,683) Dunkirk (2,994) Beyond Skyline (2,145) American Made (1,975) Kingsman: The Golden Circle (1,732) Loving Vincent (1,693) It (1,630)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017