Giriş Kayıt
James F. Rogers

James F. Rogers


Sesler

James F. Rogers, sesler. Beklenmeyen Misafir (1967), Yastık Sohbeti (1959), Kojak (1973), Zengin ve Yoksul (1976) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jimmy Rogers
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 Aksiyon Sesler 7.5 16,325
1980 Bilim-Kurgu Sesler 5.5 2,233
1977 Aksiyon Sesler    
1976 Dram Sesler 7.3 3,652

Zengin ve Yoksul
1976 Dram Sesler 8.5 1,872
1973 Aksiyon Sesler 6.3 700
1973 Suç Sesler 7.1 4,392

Beklenmeyen Misafir
1967 Dram Sesler 7.8 30,432

Yastık Sohbeti
1959 Komedi Sesler 7.5 11,628
1958 Savaş Sesler 5.9 58
1957 Bilim-Kurgu Sesler 6.5 2,032
1957 Western Sesler 6.3 260
1957 Macera Sesler 6.4 311
1956 Biyografi Sesler 6.7 884
Film Altyazıları
Resident Evil: The Final Chapter (9,448) Rogue One (6,384) Split (4,968) Assassin's Creed (3,640) Hidden Figures (3,583) Paterson (3,067) Brimstone (2,639) Patriots Day (2,536) Allied (1,905) The Institute (1,625)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,759) Legion (8,701) Arrow (5,212) The Expanse (2,745) Legends of Tomorrow (2,588) Vikings (2,280) Into the Badlands (2,244) The 100 (2,083) The Blacklist (2,067) Colony (1,995)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017