Giriş Kayıt
Gustav Roger

Gustav Roger (75)


Yapım Yöneticisi, Oyuncu

Gustav Roger, 18 Ocak 1917 Stockholm, Stockholms län, İsveç doğumlu yapım yöneticisi, oyuncu. Far till sol och vår (1957) yapımıyla biliniyor.03 Mayıs 1992 tarihinde (75 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 18 Ocak 1917
Ölüm Tarihi: 03 Mayıs 1992
Doğum Yeri: Stockholm, Stockholms län, İsveç
Diğer Bir İsmi: Gustaf Roger
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Sahte Casus
1962 45 Dram Yapım Yöneticisi 7.7 1,728
1962 Aksiyon Yapım Yöneticisi    

Bir Yaz Gecesi Tebessümleri
1955 38 Komedi Çeşitli 7.9 9,153
1954 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.6 1,225

Bir Aşk Dersi
1954 37 Komedi 0 7.1 1,785
1952 35 Komedi Oyuncu
Yapım Yöneticisi
7.2 1,413
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017