Giriş Kayıt
Albert S. Rogell

Albert S. Rogell (68)


Yönetmen, Yapım Yöneticisi, Yapımcı

Albert S. Rogell, 20 Ağustos 1901 Oklahoma City, Oklahoma, ABD doğumlu yönetmen, yapım yöneticisi, yapımcı. In Old Oklahoma (1943) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Ağustos 1901
Doğum Yeri: Oklahoma City, Oklahoma, ABD
Diğer Bir İsmi: Albert Rogell | Al Rogell | Sid Rogell
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1957 Komedi Yönetmen    
1950 49 Komedi Yönetmen
Yapımcı
5.9 209
1943 42 Western Yönetmen 6.5 647
1941 40 Komedi Yönetmen 6.3 886
1940 39 Komedi Yönetmen 4.9 319
1938 37 Gizem Yönetmen 6.3 33
1937 36 Komedi Yapım Yöneticisi 6.9 1,379
1929 28 Suç Yönetmen 6.0 24
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017