Giriş Kayıt
John Rogan

John Rogan


Oyuncu

John Rogan, Waterford, İrlanda doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Waterford, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yanlış Hesap
2003 Komedi Oyuncu 6.9 13,734
2003 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.7 533
2002 Suç Oyuncu 6.2 2,681
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,358

Şafak Sökerken
1988 Dram Oyuncu 6.2 280

Sayılarda Boğulmak
1988 Komedi Oyuncu 7.3 6,914
1986 Biyografi Oyuncu 6.7 4,024
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,287
1979 Suç Oyuncu 7.6 7,382
Dizi Altyazıları
Westworld (15,087) Supernatural (4,519) La casa de papel (4,008) Agents of S.H.I.E.L.D. (3,350) Gotham (3,333) Arrow (2,493) 13 Reasons Why (2,016) The 100 (2,014) Lucifer (1,788) The Flash (1,754)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018