Giriş Kayıt
John Rogan

John Rogan


Oyuncu

John Rogan, Waterford, İrlanda doğumlu oyuncu.

Doğum Yeri: Waterford, İrlanda
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Yanlış Hesap
2003 Komedi Oyuncu 6.9 13,734
2003 Gerilim Oyuncu    
2002 Suç Oyuncu 6.2 2,681
1999 Dram Oyuncu 5.9 1,175

Şafak Sökerken
1988 Dram Oyuncu 6.2 280

Sayılarda Boğulmak
1988 Komedi Oyuncu 7.3 6,266
1986 Biyografi Oyuncu 6.7 3,784
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,116
1979 Suç Oyuncu 7.6 7,382
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017