Giriş Kayıt
Michael Roemer

Michael Roemer (90)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Michael Roemer, 01 Ocak 1928 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. Nothing But a Man (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1928
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Michael A. Roemer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 78 Dram 6.7 1,176
2006 78 Gerilim Oyuncu 3.8 3,077
2004 Komedi Oyuncu 8.5 144,482

Yabancının Kollarında
2000 72 Belgesel 7.8 1,377
2000 72 Komedi Oyuncu 7.7 22
1981 Biyografi Senarist
Yönetmen
7.8 150
1964 36 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.1 907
Film Altyazıları
The Mountain Between Us (4,816) Dunkirk (3,947) Stronger (2,754) It (2,186) Mother! (1,479) American Made (1,428) Kingsman: The Golden Circle (1,343) Loving Vincent (1,334) Flatliners (643) The Foreigner (641)
Dizi Altyazıları
Vikings (10,433) Shameless (6,112) Mr. Robot (4,922) Game of Thrones (3,205) Peaky Blinders (2,139) Manhunt: Unabomber (2,073) Lucifer (1,683) Designated Survivor (1,547) Supernatural (1,385) The Big Bang Theory (1,099)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017