Giriş Kayıt
Michael Roemer

Michael Roemer (89)


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Michael Roemer, 01 Ocak 1928 Berlin, Almanya doğumlu oyuncu, yönetmen, senarist. Nothing But a Man (1964) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Ocak 1928
Doğum Yeri: Berlin, Almanya
Diğer Bir İsmi: Michael A. Roemer
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2006 78 Dram 6.7 1,176
2006 78 Gerilim Oyuncu 3.8 3,066
2004 Komedi Oyuncu 8.5 143,879

Yabancının Kollarında
2000 72 Belgesel 7.8 1,377
2000 72 Komedi Oyuncu 7.7 22
1981 Biyografi Senarist
Yönetmen
7.8 150
1964 36 Dram Yönetmen
Senarist
Yapımcı
8.1 907
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017