Giriş Kayıt
Parker Roe

Parker Roe


Kameraman

Parker Roe, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Çeşitli    
1991 Komedi Çeşitli 6.5 456
1987 Komedi Çeşitli 6.7 43,236
1986 Komedi Çeşitli    
1983 Komedi Çeşitli 5.6 1,685
1982 Komedi Çeşitli 7.2 12,313
1980 Komedi Kameraman
Çeşitli
6.7 2,308
Dizi Altyazıları
The Flash (6,746) Into the Badlands (3,337) Black Sails (2,323) Legion (1,823) Vikings (1,703) Iron Fist (1,552) 24: Legacy (1,549) Legends of Tomorrow (1,526) Arrow (1,395) Game of Thrones (1,381)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017