Giriş Kayıt
Parker Roe

Parker Roe


Kameraman

Parker Roe, kameraman. Family Ties (1982), Full House (1987), (1995) The Wayans Bros. (1995), (1983) Webster (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Komedi Çeşitli 7.3 3,532
1991 Komedi Çeşitli 6.5 456
1987 Komedi Çeşitli 6.7 46,515
1986 Komedi Çeşitli    
1983 Komedi Çeşitli 5.7 1,979
1982 Komedi Çeşitli 7.2 13,345
1980 Komedi Kameraman
Çeşitli
6.8 2,537
Dizi Altyazıları
Westworld (6,401) The Expanse (3,244) The 100 (2,884) La casa de papel (2,227) Colony (1,932) The Crossing (1,658) Luke Cage (1,562) Genius (1,415) 12 Monkeys (1,243) Vikings (1,205)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018