Giriş Kayıt
Parker Roe

Parker Roe


Kameraman

Parker Roe, kameraman. Family Ties (1982), Full House (1987), (1995) The Wayans Bros. (1995), (1983) Webster (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Komedi Çeşitli 7.3 3,532
1991 Komedi Çeşitli 6.5 456
1987 Komedi Çeşitli 6.7 44,805
1986 Komedi Çeşitli    
1983 Komedi Çeşitli 5.6 1,842
1982 Komedi Çeşitli 7.2 12,795
1980 Komedi Kameraman
Çeşitli
6.8 2,385
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017