Giriş Kayıt
Parker Roe

Parker Roe


Kameraman

Parker Roe, kameraman. Family Ties (1982), Full House (1987), (1995) The Wayans Bros. (1995), (1983) Webster (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Komedi Çeşitli 7.3 3,532
1991 Komedi Çeşitli 6.5 456
1987 Komedi Çeşitli 6.7 45,784
1986 Komedi Çeşitli    
1983 Komedi Çeşitli 5.7 1,967
1982 Komedi Çeşitli 7.2 13,094
1980 Komedi Kameraman
Çeşitli
6.8 2,458
Dizi Altyazıları
La casa de papel (23,678) Vikings (2,370) Black Mirror (2,131) Counterpart (1,989) Bron/Broen (1,751) Legends of Tomorrow (1,345) Supernatural (1,109) The Alienist (982) Altered Carbon (980) Blindspot (878)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018