Giriş Kayıt
Parker Roe

Parker Roe


Kameraman

Parker Roe, kameraman.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Komedi Çeşitli    
1991 Komedi Çeşitli 6.5 456
1987 Komedi Çeşitli 6.7 43,500
1986 Komedi Çeşitli    
1983 Komedi Çeşitli 5.6 1,685
1982 Komedi Çeşitli 7.2 12,401
1980 Komedi Kameraman
Çeşitli
6.7 2,316
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,808) Silence (1,872) Personal Shopper (1,640) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (723) The Void (720) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,898) Supernatural (4,687) The Flash (4,492) Arrow (3,938) The Big Bang Theory (3,242) Better Call Saul (2,902) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,176)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017