Giriş Kayıt
Parker Roe

Parker Roe


Kameraman

Parker Roe, kameraman. Family Ties (1982), Full House (1987), (1995) The Wayans Bros. (1995), (1983) Webster (1983) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1995 Komedi Çeşitli 7.3 3,532
1991 Komedi Çeşitli 6.5 456
1987 Komedi Çeşitli 6.7 46,141
1986 Komedi Çeşitli    
1983 Komedi Çeşitli 5.7 1,979
1982 Komedi Çeşitli 7.2 13,202
1980 Komedi Kameraman
Çeşitli
6.8 2,537
Film Altyazıları
Den of Thieves (3,657) Hostiles (3,024) Maze Runner: The Death Cure (2,616) Wildling (2,463) Red Sparrow (1,655) 12 Strong (1,606) The Commuter (1,070) Peter Rabbit (590) A Quiet Place (575) The Post (528)
Dizi Altyazıları
La casa de papel (6,611) The Terror (4,590) Legion (2,005) The Flash (1,760) Supernatural (1,584) The Big Bang Theory (1,550) Vikings (1,500) Lucifer (1,489) The Crossing (1,427) Fear the Walking Dead (1,385)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018