Giriş Kayıt
Israel Rodríguez

Israel Rodríguez (35)


Oyuncu

Israel Rodríguez, 20 Mart 1982 Madrid, Madrid, İspanya doğumlu oyuncu. "Yo soy Bea" (2006) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 20 Mart 1982
Doğum Yeri: Madrid, Madrid, İspanya
Diğer Bir İsmi: Israel Rodríguez Sastre
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2007 25 Suç Oyuncu 5.7 446
2004 22 Kısa Metraj 6.9 117
2003 21 Dram Oyuncu 6.3 147
2002 20 Dram Oyuncu 7.1 1,360
2001 19 Dram Oyuncu 6.2 96
2001 19 Macera Oyuncu 6.8 170
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 62
2000 18 Komedi Oyuncu 7.2 441
1997 15 Dram Oyuncu 6.9 178
Film Altyazıları
Rogue One (7,649) Resident Evil: The Final Chapter (6,602) Brimstone (3,575) Split (3,471) Assassin's Creed (3,358) Paterson (1,966) The Great Wall (1,825) The Institute (1,563) Hidden Figures (1,525) Passengers (1,374)
Dizi Altyazıları
The Flash (8,146) Legion (7,235) Arrow (3,985) Into the Badlands (3,536) Black Sails (2,653) Legends of Tomorrow (2,217) Vikings (2,085) 24: Legacy (1,936) Game of Thrones (1,815) Iron Fist (1,792)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017