Giriş Kayıt
Struan Rodger

Struan Rodger (70)


Oyuncu

Struan Rodger, 18 Eylül 1946 Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Ölüm Listesi (2011), (2007) Yıldız Tozu (2007), (1981) Ateş Arabaları (1981), (2013) Shetland (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1946
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Straun Rodgers | Struan Roger
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Suç Oyuncu 8.0 2,855
2015 Dram Oyuncu 7.3 2,631
2015 Gizem Oyuncu 7.4 1,622
2014 Gerilim Oyuncu 7.3 1,356
2013 Suç Oyuncu 7.7 2,790
2011 65 Fantastik Oyuncu 3.4 397

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,133,149

Ölüm Listesi
2011 65 Suç Oyuncu 6.3 27,633
2010 Fantastik Oyuncu 6.1 158
2009 Suç Oyuncu 7.1 171
2008 62 Belgesel Oyuncu    

Yıldız Tozu
2007 61 Macera Oyuncu 7.7 219,146
2005 Macera Oyuncu 8.8 157,205

Tutku Nehri
2003 57 Suç Oyuncu 6.5 11,618
2002 56 Aksiyon Oyuncu    
2002 56 Belgesel Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 7.4 196
1996 50 Komedi Oyuncu    
1996 50 Suç Oyuncu 5.4 281

Kral George'un Deliliği
1994 48 Biyografi Oyuncu 7.2 12,422

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 48 Komedi Oyuncu 7.1 112,235
1993 47 Suç Oyuncu    
1992 Suç Oyuncu    
1987 41 Suç Oyuncu    
1985 39 Dram Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,063

Ateş Arabaları
1981 35 Dram Oyuncu 7.2 42,638
1980 Dram Oyuncu    

Sefiller
1978 32 Dram Oyuncu    
1978 32 Komedi Oyuncu 6.5 1,626
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1964 Belgesel Oyuncu 8.8 687
Dizi Altyazıları
The Flash (7,040) Black Sails (4,871) Into the Badlands (4,245) Iron Fist (3,024) Legion (2,320) Vikings (2,288) Billions (2,080) Arrow (1,819) Game of Thrones (1,819) The 100 (1,713)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017