Giriş Kayıt
Struan Rodger

Struan Rodger (71)


Oyuncu

Struan Rodger, 18 Eylül 1946 Birleşik Krallık doğumlu oyuncu. Ölüm Listesi (2011), (2007) Yıldız Tozu (2007), (1981) Ateş Arabaları (1981), (2013) Shetland (2013) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Eylül 1946
Doğum Yeri: Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Straun Rodgers | Struan Roger
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 71 Suç Oyuncu 6.0 67
2015 Suç Oyuncu 8.0 3,771
2015 Dram Oyuncu 7.4 2,924
2015 Gizem Oyuncu 7.4 1,622
2014 Gerilim Oyuncu 7.3 1,356
2013 Suç Oyuncu 7.9 4,323
2011 65 Fantastik Oyuncu 3.4 397

Taht Oyunları
2011 Macera Oyuncu 9.5 1,262,422

Ölüm Listesi
2011 65 Suç Oyuncu 6.4 29,502
2010 Fantastik Oyuncu 6.1 158
2009 Suç Oyuncu 7.1 171
2008 62 Belgesel Oyuncu    

Yıldız Tozu
2007 61 Macera Oyuncu 7.7 225,593
2005 Macera Oyuncu 8.7 166,154

Tutku Nehri
2003 57 Suç Oyuncu 6.5 11,618
2002 56 Aksiyon Oyuncu    
2002 56 Belgesel Oyuncu    
1997 Suç Oyuncu 7.4 196
1996 50 Komedi Oyuncu    
1996 50 Suç Oyuncu 5.4 281

Kral George'un Deliliği
1994 48 Biyografi Oyuncu 7.2 13,039

Dört Nikah Bir Cenaze
1994 48 Komedi Oyuncu 7.1 116,331
1993 47 Suç Oyuncu    
1992 Suç Oyuncu    
1987 41 Suç Oyuncu    
1985 39 Dram Oyuncu    
1984 Suç Oyuncu 6.6 2,200

Ateş Arabaları
1981 35 Dram Oyuncu 7.2 44,641
1980 Dram Oyuncu    

Sefiller
1978 32 Dram Oyuncu 7.4 1,266
1978 32 Komedi Oyuncu 6.5 1,626
1970 Dram Oyuncu 7.7 150
1964 Belgesel Oyuncu 8.7 797
Dizi Altyazıları
Shameless (5,818) Vikings (4,254) Game of Thrones (3,127) Mr. Robot (2,287) Supernatural (1,873) Lucifer (1,529) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,402) Arrow (1,340) Manhunt: Unabomber (1,280)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017