Giriş Kayıt
Cath Roden

Cath Roden


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Cath Roden, yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Catherine Roden | Cathie Roden | Cathy Roden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yönetmen 6.6 123
2001 Dram Yönetmen 7.2 3,734
1998 Dram Yönetmen 7.0 805
1994 Komedi Çeşitli    

Yakın ve Uzak
1988 Dram Senarist
Yönetmen
Yönetmen Asistanı
5.2 4,733
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017