Giriş Kayıt
Cath Roden

Cath Roden


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Cath Roden, yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Catherine Roden | Cathie Roden | Cathy Roden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yönetmen 6.5 125
2001 Dram Yönetmen 7.2 3,753
1998 Dram Yönetmen 7.0 899
1994 Komedi Çeşitli    

Yakın ve Uzak
1988 Dram Senarist
Yönetmen
Yönetmen Asistanı
5.2 4,748

Komşular
1985 Dram Yönetmen
Senarist
5.6 4,048
Film Altyazıları
Dunkirk (5,659) It (3,693) The Mountain Between Us (3,347) Mother! (1,798) Stronger (1,636) American Made (1,618) Kingsman: The Golden Circle (1,576) Loving Vincent (906) The Foreigner (805) Detroit (741)
Dizi Altyazıları
Shameless (6,251) Vikings (5,962) Game of Thrones (3,472) Mr. Robot (2,777) Supernatural (1,969) Lucifer (1,698) Manhunt: Unabomber (1,616) Outlander (1,551) The Big Bang Theory (1,495) Arrow (1,407)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017