Giriş Kayıt
Cath Roden

Cath Roden


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Cath Roden, yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

Diğer Bir İsmi: Catherine Roden | Cathie Roden | Cathy Roden
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2008 Dram Yönetmen 6.5 125
2001 Dram Yönetmen 7.2 3,859
1998 Dram Yönetmen 7.0 899
1994 Komedi Çeşitli    

Yakın ve Uzak
1988 Dram Senarist
Yönetmen
Yönetmen Asistanı
5.2 4,860

Komşular
1985 Dram Yönetmen
Senarist
5.6 4,155
Dizi Altyazıları
Westworld (7,239) Supernatural (5,469) The 100 (4,164) The Flash (4,037) La casa de papel (3,952) Legion (2,838) Arrow (2,667) Gotham (2,624) The Expanse (2,436) Agents of S.H.I.E.L.D. (2,324)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018