Giriş Kayıt
Donald R. Rode

Donald R. Rode


Editör, Editör, Yapım Yöneticisi

Donald R. Rode, editör, editör, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Donald Rode | Don Rode
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Editör    
1989 Gizem Editör    
1986 Suç Editör    
1986 Suç Editör    
1985 Aksiyon Editör 7.6 1,605
1980 Aksiyon Editör    

Shogun 1
1980 Macera Editör    
1975 Aksiyon Editör 7.0 5,110
1974 Dram Editör 7.4 445
1974 Macera Editör
Editorial Department
7.2 151
1971 Dram Editorial Department    
1971 Dram Editorial Department    

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.0 5,690

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Editör 8.4 54,552
Film Altyazıları
Fantastic Beasts and Where to Find Them (12,015) Passengers (8,457) Doctor Strange (4,761) Arrival (3,569) Assassin's Creed (2,951) Allied (2,772) Fences (2,694) Hacksaw Ridge (2,247) Moana (1,836) Nocturnal Animals (1,428)
Dizi Altyazıları
Supernatural (11,507) Legion (8,506) The 100 (8,082) Taboo (6,781) The Big Bang Theory (5,790) Arrow (4,746) Black Sails (3,854) Vikings (3,383) The Expanse (3,365) The Flash (3,315)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017