Giriş Kayıt
Donald R. Rode

Donald R. Rode


Editör, Editör, Yapım Yöneticisi

Donald R. Rode, editör, editör, yapım yöneticisi. Uzay Yolu: Orijinal Seri (1966), Shogun 1 (1980), "MacGyver" Pilot (1985), Starsky and Hutch (1975) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Donald Rode | Don Rode
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Editör    
1989 Gizem Editör    
1986 Suç Editör    
1986 Suç Editör    
1985 Aksiyon Editör 7.6 1,605
1982 Suç Editör 6.4 145
1980 Aksiyon Editör    

Shogun 1
1980 Macera Editör 8.1 9,631
1975 Aksiyon Editör 7.0 5,509
1974 Dram Editör 7.4 445
1974 Macera Editör
Editorial Department
7.2 151
1971 Dram Editorial Department    
1971 Dram Editorial Department    

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.0 6,072

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Editör 8.3 59,037
Dizi Altyazıları
Shameless (5,808) Vikings (4,241) Game of Thrones (3,119) Mr. Robot (2,280) Supernatural (1,873) Lucifer (1,527) Outlander (1,475) The Big Bang Theory (1,401) Arrow (1,333) Manhunt: Unabomber (1,268)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017