Giriş Kayıt
Donald R. Rode

Donald R. Rode


Editör, Editör, Yapım Yöneticisi

Donald R. Rode, editör, editör, yapım yöneticisi.

Diğer Bir İsmi: Donald Rode | Don Rode
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1991 Editör    
1989 Gizem Editör    
1986 Suç Editör    
1986 Suç Editör    
1985 Aksiyon Editör 7.6 1,605
1980 Aksiyon Editör    

Shogun 1
1980 Macera Editör    
1975 Aksiyon Editör 7.0 5,040
1974 Dram Editör 7.4 445
1974 Macera Editör
Editorial Department
7.2 151
1971 Dram Editorial Department    
1971 Dram Editorial Department    

Görevimiz Tehlike
1966 Aksiyon Yapım Yöneticisi 8.0 5,628

Uzay Yolu: Orijinal Seri
1966 Aksiyon Editör 8.4 53,838
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017