Giriş Kayıt
John Rodda

John Rodda (59)


Sesler

John Rodda, 06 Ekim 1958 Penzance, Cornwall, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sesler. Marco Polo (2014), 24: Live Another Day (2014), Tale of the Mummy (1998), Einstein and Eddington (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1958
Doğum Yeri: Penzance, Cornwall, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John Rodder
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Sesler 8.0 2,791
2016 58 Dram Sesler    
2014 Macera Sesler 8.1 48,947
2014 Aksiyon Sesler 8.4 37,491

Hazine Avcıları
2014 56 Dram Sesler 6.1 110,176
2013 Komedi Sesler 7.4 2,698

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 55 Biyografi Sesler 6.2 32,701
2013 Dram Sesler    
2012 Dram Sesler 7.0 6,360

Günah Keçisi
2012 54 Dram Sesler 7.2 3,104
2012 Dram Sesler 8.5 4,183

Kuzgun
2012 54 Suç Sesler 6.4 76,438

Köstebek
2011 53 Dram Sesler 7.1 160,897

Johnny English'in Dönüşü
2011 53 Aksiyon Sesler 6.3 95,922
2011 53 Macera Sesler 5.8 35,769
2010 52 Komedi Sesler 5.4 1,258

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Sesler    
2010 Dram Sesler 8.7 126,401
2009 51 Macera Sesler 6.7 3,370
2009 51 Biyografi Sesler    
2008 Biyografi Sesler 7.4 4,758
2008 Dram Sesler    

Babil M.S.
2008 50 Aksiyon Sesler 5.6 85,759
2008 50 Komedi Sesler 6.4 21,883

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 49 Aksiyon Sesler 6.5 193,390
2007 Aksiyon Sesler 7.3 11,617
2006 48 Komedi Sesler    

Karanlık
2005 47 Korku Sesler 5.4 9,287

Ölü Balık
2005 47 Aksiyon Sesler 5.3 2,875

Öfkeli Aşıklar
2005 47 Komedi Sesler 6.9 19,510
2004 Suç Sesler 7.8 3,594

Büyük Hazine
2004 46 Aksiyon Sesler 6.9 269,034

Kral Arthur
2004 46 Aksiyon Sesler 6.3 144,368
2003 45 Biyografi Sesler 7.3 1,891
2003 Suç Sesler 7.8 785
2003 Komedi Sesler 7.7 17,939

Kayıp Prens
2003 45 Biyografi Sesler    

Ripley'in Cinayetleri
2002 44 Suç Sesler 6.7 15,146

28 Gün Sonra
2002 44 Korku Sesler 7.6 320,926
2002 Dram Sesler 8.3 12,515
2002 44 Macera Sesler    
2001 43 Dram Sesler 5.3 409

Usta Suçlular
2001 43 Komedi Sesler 6.4 5,691

Delik
2001 43 Dram Sesler 6.2 40,589
2001 43 Aksiyon Sesler 6.1 272,788
2000 42 Dram Sesler    

Cesaret Kanatları
1999 41 Aksiyon Sesler 4.1 14,834
1998 40 Macera Sesler 3.8 2,583
1997 Suç Sesler 7.8 17,070
1996 Suç Sesler 7.8 3,571
1990 Komedi Sesler 7.5 270
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017