Giriş Kayıt
John Rodda

John Rodda (58)


Sesler

John Rodda, 06 Ekim 1958 Penzance, Cornwall, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu sesler. Marco Polo (2014), 24: Live Another Day (2014), Tale of the Mummy (1998), From Time to Time (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 06 Ekim 1958
Doğum Yeri: Penzance, Cornwall, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: John Rodder
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 58 Dram Sesler    
2015 57 Kısa Metraj Sesler 8.0 909
2014 Macera Sesler 8.1 44,196
2014 Aksiyon Sesler 8.5 36,426

Hazine Avcıları
2014 56 Dram Sesler 6.1 105,378
2013 Komedi Sesler 7.4 2,603

Wikileaks: Beşinci Kuvvet
2013 55 Biyografi Sesler 6.2 30,807
2013 Dram Sesler    

Günah Keçisi
2012 54 Dram Sesler 7.2 3,104
2012 54 Dram Sesler    
2012 Dram Sesler 8.5 3,773

Kuzgun
2012 54 Suç Sesler 6.4 74,357

Köstebek
2011 53 Dram Sesler 7.1 153,735

Johnny English'in Dönüşü
2011 53 Aksiyon Sesler 6.3 92,159
2011 53 Macera Sesler 5.8 34,162
2010 52 Komedi Sesler 5.4 1,258

Bir Katedralin Öyküsü
2010 Dram Sesler    
2010 Dram Sesler 8.7 118,098
2009 51 Macera Sesler 6.7 3,370
2009 51 Biyografi Sesler    
2008 50 Dram Sesler    
2008 Dram Sesler    

Babil M.S.
2008 50 Aksiyon Sesler 5.6 83,134
2008 50 Komedi Sesler 6.4 20,732

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 49 Aksiyon Sesler 6.5 186,811
2007 Aksiyon Sesler 7.3 11,243
2006 48 Komedi Sesler    

Karanlık
2005 47 Korku Sesler 5.4 9,287

Ölü Balık
2005 47 Aksiyon Sesler 5.3 2,875

Öfkeli Aşıklar
2005 47 Komedi Sesler 6.9 19,148

Büyük Hazine
2004 46 Aksiyon Sesler 6.9 260,538
2004 Suç Sesler 7.8 3,022

Kral Arthur
2004 46 Aksiyon Sesler 6.3 139,793
2003 45 Biyografi Sesler    
2003 Suç Sesler 7.8 785
2003 Komedi Sesler 7.7 17,110

Kayıp Prens
2003 45 Biyografi Sesler    

Ripley'in Cinayetleri
2002 44 Suç Sesler 6.7 14,744

28 Gün Sonra
2002 44 Korku Sesler 7.6 306,928
2002 Dram Sesler 8.3 12,149
2002 44 Macera Sesler    
2001 43 Dram Sesler 5.3 409

Usta Suçlular
2001 43 Komedi Sesler 6.4 5,691

Delik
2001 43 Dram Sesler 6.2 39,791
2001 43 Aksiyon Sesler 6.1 262,070
2000 42 Dram Sesler    

Cesaret Kanatları
1999 41 Aksiyon Sesler 4.1 14,834
1998 40 Macera Sesler 3.8 2,583
1997 Suç Sesler 7.7 15,872
1996 Suç Sesler 7.8 3,277
1991 Komedi Sesler    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017