Giriş Kayıt
Jill Rockow

Jill Rockow


Makyaj, Özel Efekt

Jill Rockow, makyaj, Özel efekt. Gattaca (1997), Rapid Fire (1992), Graduation Day (1981), (1995) Batman Daima (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Çeşitli 8.4 485
2011 Aksiyon Makyaj 7.0 567,898

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 525,077

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Makyaj 4.9 3,809

Nerede Velet Orada Hayalet
2008 Aile Makyaj    

Karabasan 2
2007 Dram Makyaj 5.2 6,469

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 496,164
2007 Komedi Makyaj 6.6 19,239

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 549,176

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 38,224

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Makyaj 6.4 61,238

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Özel Efekt 4.9 44,521

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 183,821

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.0 152,458

Angel 2
1999 Aksiyon Makyaj 8.0 53,756
1997 Dram Makyaj 7.8 231,749

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Makyaj 3.7 197,732

Cinnet
1997 Dram Makyaj    
1995 Bilim-Kurgu Makyaj    

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 199,319

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 36,497
1992 Biyografi Makyaj 7.6 44,959
1992 Aksiyon Makyaj 6.3 6,410
1992 Biyografi Makyaj 7.2 6,161
1991 Komedi Makyaj 6.3 4,216
1989 Komedi Makyaj 6.1 8,562
1987 Bilim-Kurgu Makyaj 3.9 271
1986 Dram Makyaj 7.0 3,107

Gümüş Kurşun
1985 Macera Özel Efekt 6.4 17,668
1984 Suç Makyaj 5.1 392

13. Cuma: Son Bölüm
1984 Korku Makyaj 5.9 31,658

Öldüren Gözler
1982 Korku Makyaj 4.4 768
1981 Korku Makyaj 4.5 1,967
Film Altyazıları
Fifty Shades Darker (3,809) Silence (1,872) Personal Shopper (1,644) Gold (1,581) Split (1,098) La La Land (1,074) Get Out (729) The Age of Shadows (724) The Void (721) The Great Wall (715)
Dizi Altyazıları
Fargo (4,899) Supernatural (4,689) The Flash (4,493) Arrow (3,940) The Big Bang Theory (3,245) Better Call Saul (2,905) Gotham (1,536) Game of Thrones (1,532) Vikings (1,225) Into the Badlands (1,177)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017