Giriş Kayıt
Jill Rockow

Jill Rockow


Makyaj, Özel Efekt

Jill Rockow, makyaj, Özel efekt. Gattaca (1997), Rapid Fire (1992), Graduation Day (1981), (1995) Batman Daima (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Çeşitli 8.4 485
2011 Aksiyon Makyaj 7.0 563,618

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 523,050

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Makyaj 4.9 3,809

Nerede Velet Orada Hayalet
2008 Aile Makyaj    

Karabasan 2
2007 Dram Makyaj 5.2 6,469

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 493,025
2007 Komedi Makyaj 6.6 19,147

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 545,792

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 37,943

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Makyaj 6.4 60,911

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Özel Efekt 4.9 44,322

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 182,932

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.0 151,734

Angel 2
1999 Aksiyon Makyaj 8.0 53,441
1997 Dram Makyaj 7.8 230,224

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Makyaj 3.7 196,695

Cinnet
1997 Dram Makyaj    
1995 Bilim-Kurgu Makyaj    

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 198,261

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 36,144
1992 Biyografi Makyaj 7.6 44,621
1992 Aksiyon Makyaj 6.3 6,410
1992 Biyografi Makyaj 7.2 6,155
1991 Komedi Makyaj 6.3 4,216
1989 Komedi Makyaj 6.1 8,492
1987 Bilim-Kurgu Makyaj 3.9 271
1986 Dram Makyaj 7.0 3,073

Gümüş Kurşun
1985 Macera Özel Efekt 6.4 17,544
1984 Suç Makyaj 5.1 392

13. Cuma: Son Bölüm
1984 Korku Makyaj 5.9 31,399

Öldüren Gözler
1982 Korku Makyaj 4.4 768
1981 Korku Makyaj 4.5 1,967
Dizi Altyazıları
The Flash (5,049) Black Sails (4,437) Into the Badlands (3,960) Iron Fist (2,753) Vikings (1,851) Legion (1,586) Game of Thrones (1,378) Billions (1,351) Arrow (1,308) The 100 (1,247)
Yakında
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017