Giriş Kayıt
Jill Rockow

Jill Rockow


Makyaj, Özel Efekt

Jill Rockow, makyaj, Özel efekt. Gattaca (1997), Rapid Fire (1992), Graduation Day (1981), (1995) Batman Daima (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Çeşitli 8.4 485
2011 Aksiyon Makyaj 7.0 581,579

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 531,073

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Makyaj 4.9 3,948

Nerede Velet Orada Hayalet
2008 Aile Makyaj    

Karabasan 2
2007 Dram Makyaj 5.2 6,469

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 510,165
2007 Komedi Makyaj 6.6 19,480

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 563,582

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 39,119

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Makyaj 6.4 62,154

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Özel Efekt 4.9 45,085

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 188,524

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.0 154,706

Angel 2
1999 Aksiyon Makyaj 8.0 54,670
1997 Dram Makyaj 7.8 236,401

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Makyaj 3.7 201,310

Cinnet
1997 Dram Makyaj 6.1 12,602
1995 Bilim-Kurgu Makyaj    

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 202,844

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 37,513
1992 Biyografi Makyaj 7.6 45,729
1992 Aksiyon Makyaj 6.3 6,646
1992 Biyografi Makyaj 7.2 6,300
1991 Komedi Makyaj 6.3 4,216
1989 Komedi Makyaj 6.1 8,730
1987 Bilim-Kurgu Makyaj 3.9 271
1986 Dram Makyaj 7.0 3,215

Gümüş Kurşun
1985 Macera Özel Efekt 6.4 18,074
1985 Korku Özel Efekt 4.2 2,562
1984 Suç Makyaj 5.1 392

13. Cuma: Son Bölüm
1984 Korku Makyaj 5.9 32,675

Öldüren Gözler
1982 Korku Makyaj 4.4 768
1981 Korku Makyaj 4.5 1,967
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (118,941) The Defenders (5,509) Rick and Morty (3,747) The Strain (2,530) Suits (1,896) The Sinner (1,589) Mr. Mercedes (1,365) Fargo (1,174) Breaking Bad (1,021) Vikings (874)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017