Giriş Kayıt
Jill Rockow

Jill Rockow


Makyaj, Özel Efekt

Jill Rockow, makyaj, Özel efekt. Gattaca (1997), Rapid Fire (1992), Graduation Day (1981), (1995) Batman Daima (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Çeşitli 8.4 485
2011 Aksiyon Makyaj 7.0 587,602

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 533,859

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Makyaj 4.9 3,993

Nerede Velet Orada Hayalet
2008 Aile Makyaj 5.1 1,060

Karabasan 2
2007 Dram Makyaj 5.2 6,469

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 515,686
2007 Komedi Makyaj 6.6 19,583

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 569,269

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 39,635

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Makyaj 6.4 62,697

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Özel Efekt 4.9 45,411

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 190,425

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 155,976

Angel 2
1999 Aksiyon Makyaj 8.0 55,126
1997 Dram Makyaj 7.8 239,142

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Makyaj 3.7 202,778

Cinnet
1997 Dram Makyaj 6.1 12,602
1995 Bilim-Kurgu Makyaj    

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 204,460

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 38,291
1992 Biyografi Makyaj 7.6 46,063
1992 Aksiyon Makyaj 6.3 6,646
1992 Biyografi Makyaj 7.2 6,300
1991 Komedi Makyaj 6.3 4,216
1989 Komedi Makyaj 6.1 8,895
1987 Bilim-Kurgu Makyaj 3.9 271
1986 Dram Makyaj 7.0 3,277

Gümüş Kurşun
1985 Macera Özel Efekt 6.4 18,506
1985 Korku Özel Efekt 4.2 2,562
1984 Suç Makyaj 5.1 392

13. Cuma: Son Bölüm
1984 Korku Makyaj 6.0 33,450

Öldüren Gözler
1982 Korku Makyaj 4.4 768
1981 Korku Makyaj 4.5 1,967
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017