Giriş Kayıt
Jill Rockow

Jill Rockow


Makyaj, Özel Efekt

Jill Rockow, makyaj, Özel efekt. Gattaca (1997), Rapid Fire (1992), Graduation Day (1981), (1995) Batman Daima (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Çeşitli 8.4 485
2011 Aksiyon Makyaj 7.0 622,840

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 543,106

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Makyaj 4.9 4,111

Nerede Velet Orada Hayalet
2008 Aile Makyaj 5.1 1,060

Karabasan 2
2007 Dram Makyaj 5.2 6,469

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 530,246
2007 Komedi Makyaj 6.6 19,976

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 584,801

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 41,383

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Makyaj 6.4 64,600

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Özel Efekt 4.9 46,399

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 195,048

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.1 165,942

Angel 2
1999 Aksiyon Makyaj 8.0 56,511
1997 Dram Makyaj 7.8 247,111

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Makyaj 3.7 208,188

Cinnet
1997 Dram Makyaj 6.1 12,602
1995 Bilim-Kurgu Makyaj    

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 210,506

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 40,709
1992 Biyografi Makyaj 7.6 47,492
1992 Aksiyon Makyaj 6.3 6,646
1992 Biyografi Makyaj 7.2 6,646
1991 Komedi Makyaj 6.3 4,216
1989 Komedi Makyaj 6.1 9,433
1987 Bilim-Kurgu Makyaj 3.9 271
1986 Dram Makyaj 7.0 3,490

Gümüş Kurşun
1985 Macera Özel Efekt 6.4 19,345
1985 Korku Özel Efekt 4.2 2,713
1984 Suç Makyaj 5.1 392

13. Cuma: Son Bölüm
1984 Korku Makyaj 6.0 35,314

Öldüren Gözler
1982 Korku Makyaj 4.4 768
1981 Korku Makyaj 4.6 2,280
Dizi Altyazıları
Westworld (5,477) The Flash (4,201) The 100 (3,914) La casa de papel (3,313) The Expanse (2,484) Legion (2,247) Supernatural (1,803) Colony (1,594) Krypton (1,572) The Big Bang Theory (1,339)
Vizyonda bu hafta
Türkçe Altyazı © 2007 - 2018