Reklamı Kapat
Giriş Kayıt
Jill Rockow

Jill Rockow


Makyaj, Özel Efekt

Jill Rockow, makyaj, Özel efekt. Gattaca (1997), Rapid Fire (1992), Graduation Day (1981), (1995) Batman Daima (1995) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2013 Belgesel Çeşitli 8.4 485
2011 Aksiyon Makyaj 7.0 555,664

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Makyaj 8.0 518,964

Unutulmaz Tatil
2009 Komedi Makyaj 4.9 3,809

Nerede Velet Orada Hayalet
2008 Aile Makyaj    

Karabasan 2
2007 Dram Makyaj 5.2 6,469

Karayip Korsanları: Dünyanın Sonu
2007 Aksiyon Makyaj 7.1 486,586
2007 Komedi Makyaj 6.6 18,975

Karayip Korsanları: Ölü Adamın Sandığı
2006 Aksiyon Makyaj 7.3 538,742

Şapkalı Kedi
2003 Macera Makyaj 3.8 37,196

Uzay Yolu X : Nemesis
2002 Aksiyon Makyaj 6.4 60,359

Mars'taki Hayaletler
2001 Aksiyon Özel Efekt 4.9 43,955

Maymunlar Cehennemi
2001 Aksiyon Makyaj 5.7 181,111

Grinç
2000 Komedi Makyaj 6.0 150,180

Angel 2
1999 Aksiyon Makyaj 8.0 52,934
1997 Dram Makyaj 7.8 227,541

Batman ve Robin
1997 Aksiyon Makyaj 3.7 194,683

Cinnet
1997 Dram Makyaj    
1995 Bilim-Kurgu Makyaj    

Batman Daima
1995 Aksiyon Makyaj 5.4 196,179

Uzay Yolu: Derin Uzay Dokuz
1993 Aksiyon Makyaj 7.9 35,460
1992 Biyografi Makyaj 7.6 44,129
1992 Aksiyon Makyaj 6.3 6,410
1992 Biyografi Makyaj 7.2 5,965
1991 Komedi Makyaj 6.3 4,216
1989 Komedi Makyaj 6.1 8,384
1987 Bilim-Kurgu Makyaj 3.9 271
1986 Dram Makyaj 7.0 3,002

Gümüş Kurşun
1985 Macera Özel Efekt 6.4 17,231
1984 Suç Makyaj 5.1 392

13. Cuma: Son Bölüm
1984 Korku Makyaj 5.9 30,905

Öldüren Gözler
1982 Korku Makyaj 4.4 768
1981 Korku Makyaj 4.5 1,967
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017