Giriş Kayıt
Charlotte Roche

Charlotte Roche (39)


Oyuncu, Senarist

Charlotte Grace Roche, 18 Mart 1978 London, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, senarist. "Roche & Böhmermann" (2012) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Charlotte Grace Roche
Doğum Tarihi: 18 Mart 1978
Doğum Yeri: London, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Charlotte Grace Roche
Burcu: Balık
Boyu: 1.63 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 36 Komedi Senarist 4.9 354
2013 35 Komedi Senarist 5.8 9,139

Cennet
2006 28 Dram Oyuncu 7.2 800
2003 25 Suç Oyuncu 6.7 451
2001 23 Korku Oyuncu 3.3 238
Türkçe Altyazı © 2007 - 2017